Cum se relaxează starurile internaționale? Nu au luat-o razna, sunt doar ciudați

Câte bordeie atâtea obiceie, zice o vorbă din bătrâni. Dar uneori unii depășesc orice imaginație cu stilul lor de a face lucruri simple, cum ar fi să se relaxeze după o zi grea. Iată cum se relaxează starurile internaționale!

Nu o să credeți unde citește și se destinde Madonna! - foto Instagram
Nu o să credeți unde citește și se destinde Madonna! - foto Instagram

Madonna, Lady Gaga și Gwyneth Paltrow au trei stiluri total diferite de a reduce stresul. Una se ascunde cu orele în baie, cealaltă stă în cap și a treia se cocoață pe aragaz.

Madonna se relaxează pe WC

Nicăieri nu e mai liniște ca pe WC... - foto Instagram
Nicăieri nu e mai liniște ca pe WC... - foto Instagram

Madonna este incredibilă și la cei 63 de ani ai săi nu ratează prilejul de a-și șoca milioanele de fani din întreaga lume. După ce a postat în repetate rânduri fotografii sexy cu ea și a fost ”certată” de Instagram, ea a revenit cu un grupaj de poze în care apare stând pe WC și citind un scenariu. ”Aici creez și mă inspir cel mai mult”, a scris ea. Madonna are o avere de peste 850 de milioane de dolari și a debutat în showbiz în 1979. A fost măritată cu Sean Penn între 1985 și 1989 și cu regizorul britanic Guy Ritchie (2000-2008) și îi crește singură șase copii, dintre care doar doi biologici. Pandemia i-a dat planurile peste cap în 2020 și 2021.

Lady Gaga stă în cap să scape de gândurile rele

Lady Gaga stă în cap să scape de stres - foto Instagram
Lady Gaga stă în cap să scape de stres - foto Instagram

Lady Gaga, de 35 de ani, a recunoscut recent că este dependentă de gimnastică și a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare în timp ce stă în cap. Ea le-a explicat fanilor că face acest lucru în fiecare zi pentru a reduce stresul. Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a născut la 28 martie 1986, în New York și a debutat pe scena artistică în 2001. Recent implicată într-un proiect muzical de jazz, Gaga a recunoscut că este extrem de stresată pentru că vrea ca toate lucrurile să îi iasă perfect atunci când vine vorba de viața artistică. Ea are o avere de 150 de milioane $ și recunoaște că viața ei personală e ”la pământ”.

Gwyneth Paltrow, relaxare pe aragaz

Gwyneth Paltrow și-a găsit liniștea pe aragaz- foto Instagram
Gwyneth Paltrow și-a găsit liniștea pe aragaz- foto Instagram

Gwyneth Paltrow, 49 de ani e cel puțin ciudățică! După ce a declarat că o ”iubește” pe femeia care i-a distrus căsnicia cu Chris Martin a postat o poză cu ea cocoțată lângă aragaz. Ea a spus că acela e locul ideal de a se relaxa. Chris Martin și Gwyneth au fost căsătoriți între 2003 și 2016 și au împreună doi copii, pe Apple și pe Moses, de 17 și respectiv 15 ani. Ei s-au despărțit amiabil și la scurt timp după ce Chris Martin s-a mutat din casa conjugală a fost văzut în compania Dakotei Johnson. Gwyneth s-a recăsătorit în 2018 cu Brad Falchuk, în vârstă de 50 de ani. Deși au existat zvonuri că cele două actrițe s-au evitat mult timp, Gwyneth spune că sunt bune amice și se iubesc reciproc.

Salma Hayek se calmează în apa rece - foto Instagram
Salma Hayek se calmează în apa rece - foto Instagram

Salma Hayek și Jean-Claude van Damme iubesc marea

Salma Hayek, 55 de ani, le-a explicat fanilor ei că se relaxează atunci când intră în mare și o lovesc valurile. Ea a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care era cât pe ce să fie izbită de un val puternic de un bolovan de lângă plajă. Însă, așa se relaxează ea și nimic nu o poate opri. Jean-Claude Van Damme, 62 de ani, iubește ieșirile în natură. Și pentru că nu îi place singurătatea iese la plimbări pe malul mării însoțit de cățelușa lui chihuahua pe care a salvat-o de la eutanasiere în urmă cu câțiva ani. Problema e că nu prea o plimbă pe cățelușă pentru că ține în brațe fiindcă nu poate merge pe jos, având în vedere că s-a cam îngrășat.

Jean-Claude Van Damme plimbă câinele în brațe și meditează - foto Instagram
Jean-Claude Van Damme plimbă câinele în brațe și meditează - foto Instagram

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net