Cronica Instagramului. Salma Hayek - blocată în baie, Rihanna - în lenjerie intimă la Paris, Hulk Hogan - divorțat

Ultima actualizare:

Hollywood-ul își menține strălucirea, în contrast puternic cu evenimentele tragice din Ucraina, unde din 24 februarie s-a dezlănțuit iadul, odată cu asaltul Rusiei. Cea de-a 28-a ediție a Premiilor Screen Actors Guild (SAG Awards) a avut loc duminică seara, la Los Angeles, și a reunit toată crema cinematografiei. Iată câteva picanterii din culise!

image

Salma Hayek, "accident" în toaletă

Salma Hayek a povestit pe Instagram un situație amuzantă, care a blocat-o în baie preț de câteva minute, chiar înainte de a urca pe scenă, să-i înmâneze premiul lui Michael Keaton. Mănușile asortate la rochia Gucci s-au blocat în rochia lui Fran Drescher. "Mănușa mea s-a prins în rochia minunatei Fran Drescher, așa că am rămas blocată în baie, chiar înainte să-i acord premiul lui Michael Keaton, care, de asemenea, a fost blocat în baie", a scris actrița pe Instagram.

Hulk Hogan s-a despărţit de soţie şi are o nouă iubită

Hulk Hogan , în vârstă de 68 de ani, a divorţat de cea de-a doua soţie Jennifer McDaniel (47 de ani). Actorul a confirmat divorțul după ce a apărut pe reţele de socializare cu o altă femeie. Hulk a dezvăluit că aceasta este, de fapt, noua lui iubită. „Sunt divorţat oficial, îmi pare rău, am crezut că toată lumea ştie deja”, a mărturisit actorul. 

Rihanna, apariție incredibil de sexy la Paris Fashion Week

Este, în continuare, "bad girl", chiar dacă este gravidă. De când a anunțat că este însărcinată, Rihanna (33 de ani) își etalează burtica de gravidă cu orice ocazie. A dus la alt nivel ținutele pe care le poartă iar marți, la show-ul Dior de la Paris Fashion Week, a apărut în lenjerie intimă, cu o rochie transparentă, deasupra.

Will Smith și Jada Pinkett Smith, spectaculoși la SAG Awards

Will Smith și soția lui, Jada Pinkett Smith, au strălucit pe covorul roșu de la SAG Awards 2022. Actorul de 53 de ani a fost marele câștigător al premiului pentru ”Cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol principal – Film” pentru rolul din producția King Richard. Și-a arătat entuziasmul și pe Instagram.

Jean Paul Gaultier, invitatul lui Heidi Klum

Iconicul Jean Paul Gaultier este juratul invitat săptămâna aceasta, la Germania Next Top Model, reality-show prezentat de fostul topmodel Heidi Klum. Celebrul designer o ajută pe Heidi să jurizeze apariția concurentelor în lenjerie intimă, scrie prosieben.de, postul TV care difuzează show-ul. Cei doi au primit peste 20.000 de like-uri pe Instagram, în dreptul pozelor din culise.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net