Rihanna, radiază de frumusețe, la un eveniment, alături de iubit. Vedeta și-a etalat burtica

Ultima actualizare:

Rihanna a avut o apariție de-a dreptul strălucitoare la un eveniment de modă, unde a venit alături de iubitul ei, A$AP Rocky. 

rihanna tinuta burtica la vedere (2) png

Rihanna, 33 de ani, este într-o etapă minunată a vieții ei, căci vedeta va deveni în curând mamă. Artista și-a făcut recent apariția la un eveniment exclusivist de modă din Los Angeles, unde a atras toate privirile.

Vedeta purta un top strălucitor care îi punea în evidență formele de femeie însărcinată, mai ales burtica pe care și-a etalat-o cu mândrie. Rihanna a purtat și o pereche de colanți cu paiete, iar artista arăta absolut superb. 

Artista nu a ezitat să-și asorteze ținuta cu o pereche de pantofi cu toc. Prietenul ei A$AP Rocky a venit îmbrăcat casual și a lăsat-o pe iubita lui să fie în centrul atenției. 

Rihanna a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil, iar tatăl este nimeni altul decât A$AP Rocky.

Rihanna a trecut printr-un episod violent cu un fost iubit

Rihanna este una dintre cele mai de succes artiste americane. Cariera ei a debutat în 2005, însă nimeni nu ar fi crezut că va ajunge o adevărată vedetă care va lua cu asalt întreg mapamondul. 
Ea a avut mai multe colaborări muzicale de succes, iar cele mai notabile sunt cele cu Jay-z sau cea cu Eminem. Viața ei personală a fost una destul de furtunoasă, în special datorită relației cu artistul Chris Brown. 

În urmă cu mai mulți ani Rihanna se afla într-o relație sentimentală cu artistul Chris Brown, însă dragostea lor s-a năruit în momentul în care bărbatul a lovit-o, iar imaginile cu chipul tumefiat al Rihannei au făcut înconjorul lumii. 

Din punct de vedere al carierei Rihanna evoluează continuu, iar brand-ul ei nu mai are de-a face doar cu muzica ci s-a extins și în zona modei și a produselor de beauty . 

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net