Rihanna se laudă cu burtica de gravidă pe Instagram, ca să-și împace fanii

Ca să-și împace fanii, care i-au reproșat că nu le-a arătat lor mai întâi că va deveni mamă, Rihanna (33 de ani) a pus prima poză pe rețelele sociale în care își arată burta de gravidă. Postarea a fost făcută miercuri, 2 februarie.

image
Diva a pus o poză cu abdomenul la vedere pe rețelele sociale. Foto: Instagram

Vestea că va avea un copil a fost dezvăluită de presă după ce a apărut pe stradă cu burta la vedere în New York, cu o zi în urmă. Vedeta a arătat că se mândrește cu burtica ei care e deja destul de mare. Peste câteva luni, ea va naște primul copil , pe care îl are împreună cu iubitul său, rapperul A$AP Rocky, de 33 de ani. O persoană apropiată divei a dzvăluit că e în culmea fericirii. Abia așteaptă să devină mămică.

”Până acum nu s-a gândit să aibă copii. Dar fiind cu Rocky i-a venit ideea. Adoră toate schimbările corpului său în timpul sarcinii”, a spus aceasta. Rihanna și A$AP Rocky sunt nedespărțiți din anul 2020.

Diva nu pare deranjată de faptul că iubitul său are faima de dependent de sex și că are multe orgii sexuale la activ. Nici faptul că a făcut pușcărie nu a făcut-o să nu-l vrea ca tătic pentru copilul său. Ea are o avere de 1,7 miliarde de dolari, el are în conturi 10 milioane de dolari.

Rihanna şi A$AP Rocky au o relaţie din 2020

Rihanna şi A$AP Rocky (33 de ani) formează un cuplu din 2020. Atunci, o sursă din anturajul celor doi, care erau deja prieteni de ani buni, a confirmat că relația lor a trecut la un alt nivel. În ianuarie 2020, Rihanna a pus punct relaţiei de trei ani cu miliardarul Hassan Jameel. 

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
livada de smochini este langa buzau jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg