Rihanna se laudă cu burtica de gravidă pe Instagram, ca să-și împace fanii

Ultima actualizare:

Ca să-și împace fanii, care i-au reproșat că nu le-a arătat lor mai întâi că va deveni mamă, Rihanna (33 de ani) a pus prima poză pe rețelele sociale în care își arată burta de gravidă. Postarea a fost făcută miercuri, 2 februarie.

 Diva a pus  o poză cu  abdomenul  la vedere pe  rețelele  sociale. Foto: Instagram
Diva a pus o poză cu abdomenul la vedere pe rețelele sociale. Foto: Instagram

Vestea că va avea un copil a fost dezvăluită de presă după ce a apărut pe stradă cu burta la vedere în New York, cu o zi în urmă. Vedeta a arătat că se mândrește cu burtica ei care e deja destul de mare. Peste câteva luni, ea va naște primul copil , pe care îl are împreună cu iubitul său, rapperul A$AP Rocky, de 33 de ani. O persoană apropiată divei a dzvăluit că e în culmea fericirii. Abia așteaptă să devină mămică.

”Până acum nu s-a gândit să aibă copii. Dar fiind cu Rocky i-a venit ideea. Adoră toate schimbările corpului său în timpul sarcinii”, a spus aceasta. Rihanna și A$AP Rocky sunt nedespărțiți din anul 2020.

Diva nu pare deranjată de faptul că iubitul său are faima de dependent de sex și că are multe orgii sexuale la activ. Nici faptul că a făcut pușcărie nu a făcut-o să nu-l vrea ca tătic pentru copilul său. Ea are o avere de 1,7 miliarde de dolari, el are în conturi 10 milioane de dolari.

Rihanna şi A$AP Rocky au o relaţie din 2020

Rihanna şi A$AP Rocky (33 de ani) formează un cuplu din 2020. Atunci, o sursă din anturajul celor doi, care erau deja prieteni de ani buni, a confirmat că relația lor a trecut la un alt nivel. În ianuarie 2020, Rihanna a pus punct relaţiei de trei ani cu miliardarul Hassan Jameel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net