Rihanna, sexy într-un body roșu și decoltat! Imagini incendiare

Ultima actualizare:

Rihanna a publicat imagini incendiare din cea mai recentă  lansare a brand-ului ei de succes, Savage X Fenty. Superba brunetă a pozat într-un body din dantelă, roșu, care i-a lăsat la vedere formele voluptoase.

Rihanna, pictorial incendiar Foto: Instagram
Rihanna, pictorial incendiar Foto: Instagram

Valentine's Day este aproape și toată lumea lansează colecții de care speră să te îndrăgostești. Rihanna nu a putut rata această ocazie! Cântăreața și femeia de afaceri în vârstă de 33 de ani a lansat o nouă reclamă pentru colecția ei de Ziua Îndrăgostiților, alături de mesajul: „Scrie-mi o scrisoare de dragoste baby #XXSAVAGEX”.

Împărtășind clipul celor 117 de milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram, zeița pop barbadiană a arătat uimitor în timp ce a pozat într-o serie de ipostaze extrem de sexy.

În timp ce Rihanna este filmată în lenjeria intimă provocatoare, pe imagine apare un text în care se spune: „Vale Valentin este bine, trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, este timpul să te strecori în ceva sexy!”.

În fotografiile anterioare postate pe contul ei, Rihanna a lăsat puțin loc imaginației în lenjeria cu decolteu adânc, pe care a completat-o ​​cu accesorii scumpe și strălucitoare. Vedeta a realizat această ședință foto inedită noaptea, într-o cameră întunecată, scăldată în umbre.

Rihanna își promovează, de asemenea, noul luciu de buze Fenty Beauty Gloss Bomb Heat, pe care l-a ținut în gură de parcă sticla ar fi fost o țigară.

Pentru Ziua îndrăgostițulor Rihanna le-a prezentat fanilor săi noua sa colecție Savage x Fenty. Artista lansat o gamă distractivă, cochetă și sexy care include acest body. Piesa este confecționată din dantelă roșie și satin violet, cu un decolteu în V adânc și detalii cu șireturi completând aspectul.

Rihanna și-a lansat popularul brand Savage X Fenty în 2018, într-un efort de a oferi dimensiuni și culori mai incluzive. Până acum, brandul a crescut în popularitate cu vânzările doar online, dar cântăreața plănuiește să crească profilul mărcii prin deschiderea a cinci noi magazine fizice în 2022.

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net