Rihanna, recent numită Erou Naţional în Barbados, ar putea fi însărcinată? Ce indică o posibilă sarcină

image
Ținuta și formele voluptoase ale artistei i-au făcut pe fani să creadă că RiRi e #însărcinată @profimediaclickpentrufemei.ro

Pe 29 noiembrie, ┼úara insular─â din regiunea Caraibe a devenit oficial o republic─â prin declararea independen┼úei fa┼ú─â de Regatul Unit al Marii Britanii, anun┼ú├ónd-o pe Sandra Mason ca noul s─âu ┼čef de stat. Rihanna a participat la ceremonie ┼či a primit recunoa┼čterea men┼úionat─â, dar a tras aten┼úia fanilor prin detalii care ar putea indica o sarcin─â.

├Än aceea┼či zi ├«n care Barbados a devenit republic─â, Rihanna a fost declarat─â Erou Na┼úional de c─âtre Mia Mottley, prim-ministru ├«n Barbados. C├ónt─ârea┼úa a fost prezent─â la ceremonia istoric─â care a rupt leg─âturile vechi de secole ale statului Barbados cu monarhia britanic─â ┼či a numit primul s─âu pre┼čedinte, Dame Sandra Mason. Rihanna este ambasador al ┼ú─ârii din 2018, iar mar┼úi, 30 noiembrie, s-a anun┼úat c─â va deveni membr─â a Ordinului Eroilor Na┼úionali. Ordinul a fost creat ├«n 1998 de c─âtre Parlamentul Barbados.

Premiul este acordat celor care ÔÇ×au oferit servicii remarcabile statului BarbadosÔÇŁ ┼či ÔÇ×au contribuit la ├«mbun─ât─â┼úirea condi┼úiilor economice ┼či sociale din BarbadosÔÇŁ. Adres├óndu-se Rihannei, Mottley a declarat: ÔÇ×├Än numele unei na┼úiuni recunosc─âtoare, a unui popor ┼či mai m├óndru, v─â prezent─âm desemnatul pentru eroul na┼úional al BarbadosÔÇŁ.

Citește aici continuarea.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png