Rihanna, recent numită Erou Naţional în Barbados, ar putea fi însărcinată? Ce indică o posibilă sarcină

3 decembrie 2021
article img
Ținuta și formele voluptoase ale artistei i-au făcut pe fani să creadă că RiRi e #însărcinată @profimediaclickpentrufemei.ro

Pe 29 noiembrie, ţara insulară din regiunea Caraibe a devenit oficial o republică prin declararea independenţei faţă de Regatul Unit al Marii Britanii, anunţând-o pe Sandra Mason ca noul său şef de stat. Rihanna a participat la ceremonie şi a primit recunoaşterea menţionată, dar a tras atenţia fanilor prin detalii care ar putea indica o sarcină.

În aceeaşi zi în care Barbados a devenit republică, Rihanna a fost declarată Erou Naţional de către Mia Mottley, prim-ministru în Barbados. Cântăreaţa a fost prezentă la ceremonia istorică care a rupt legăturile vechi de secole ale statului Barbados cu monarhia britanică şi a numit primul său preşedinte, Dame Sandra Mason. Rihanna este ambasador al ţării din 2018, iar marţi, 30 noiembrie, s-a anunţat că va deveni membră a Ordinului Eroilor Naţionali. Ordinul a fost creat în 1998 de către Parlamentul Barbados.

Premiul este acordat celor care „au oferit servicii remarcabile statului Barbados” şi „au contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor economice şi sociale din Barbados”. Adresându-se Rihannei, Mottley a declarat: „În numele unei naţiuni recunoscătoare, a unui popor şi mai mândru, vă prezentăm desemnatul pentru eroul naţional al Barbados”.

Citește aici continuarea.