Rihanna este însărcinată! Cum arată cu burtica de gravidă

Ultima actualizare:

Rihanna este gravidă! După luni de speculaţii, datorită ţinutelor largi care îi acopereau cu totul corpul, solista de 33 de ani a dezvăluit că va avea primul ei copil cu rapperul A$AP Rocky.

Rihanna este gravidă cu rapper-ul A$AP Rocky foto: Shutterstock
Rihanna este gravidă cu rapper-ul A$AP Rocky foto: Shutterstock

Rihanna a apărut pentru prima oară cu burtica de gravidă la vedere în acest weekend, în New York. Ea a purtat o geacă roz, lungă, pe care a ţinut-o descheiată chiar în dreptul burticii. Peste, a purtat un lanţ de perle cu o cruce de aur imensă.

Într-una dintre imaginile realizate în cartierul Harlem, unde a crescut A$AP Rocky, rapper-ul o sărută pe frunte pe Rihanna, în timp ce se plimbă prin zăpadă.

Rihanna şi iubitul ei nu au dat detalii despre stadiu sarcinii sau ce planuri au după venirea pe lume a bebeluşului.

Rihanna şi A$AP Rocky au o relaţie din 2020

Rihanna şi A$AP Rocky (33 de ani) sunt împreună din 2020, când, în noiembrie al acelui an, o sursă a confirmat că cei doi au o relaţie după ani de prietenie. Zvonurile că cei doi sunt un cuplu au apărut încă din ianuarie 2020. Atunci, Rihanna a pus punct relaţiei de trei ani cu miliardarul Hassan Jameel. În iulie 2020, Rihanna şi A$AP Rocky au apărut împreună în campania de promovare a Fenty Skin şi au făcut o serie de interviu pentru a promova colaborarea, notează people.com.

În mai 2021, A$AP Rocky a vorbit despre relaţia sa cu Rihanna şi a spus că artista este “dragostea vieţii mele”. Când a fost întrebat cum e să fii într-un cuplu, rapper-ul a declarat că: “E foarte bine. E atât de bine când ai găsit Aleasa. Ea e, probabil, cât alte milioane de femei. Cred că atunci când ştii, ştii. Ea e Aleasa”.

Rihanna a ţinut sarcina ascunsă luni bune

Zvonuri că Rihanna şi A$AP Rocky vor deveni părinţi circulă de ceva vreme, mai ales după ce artista a purtat o rochie care a lăsat să se vadă o urmă de burtică în noiembrie, la ceremonia în cadrul căruia i s-a acordat premiul de erou national al Barbados. Ea mai fost surprinsă în ultima vreme doar în ţinute largi, care nu au lăsat să i se vadă silueta, pentru a ascunde sarcina.

De altfel, Rihanna a declarat în martie 2020 că vrea o familie şi că a realizat că viaţa e prea scurtă pentru a-şi pierde vremea cu prostii.

Şi A$AP Rocky şi-a exprimat intenţia de a avea un copil, spunând că “e destinul meu, absolut”. El a mai spus că ar fi un tată grozav. “cred că o să fiu un tată incredibil, remarcabil de grozav per total. Aş avea un copil foarte cool. Foarte”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net