Așa arată o miliardară în lenjerie intimă! Rihanna a pozat sexy la 33 de ani

Ultima actualizare:

    Rihanna, supersexy la vârsta de 33 de ani, în lenjeria intimă produsă de compania eifoto: Instagram
Rihanna, supersexy la vârsta de 33 de ani, în lenjeria intimă produsă de compania eifoto: Instagram

Rihanna, de 33 de ani, este o miliardară în lenjerie intimă! Cântăreața a dat lovitura în urmă cu mai puțin de o lună devenind miliardară datorită companiei ei de lenjerie intimă și cosmetice Fenty. Ea continuă să își promoveze ținutele și recent și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a pozat îmbrăcată în lenjerie intimă extrem de provocatoare.

Rihanna, în vârstă de 33 de ani, știe cum să își promoveze compania și să facă bani. Conform Forbes, Rihanna are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari și în ultimii șapte ani cântăreața din Barbados și concentrat întreaga atenție și energie în campaniile de promovare. Ea a trecut pe plan secund activitatea artistică și a devenit un nume sonor pe piața modei și în industria cosmeticelor. Iar eforturile ei au dat roade, sacrificiul ei nefiind în zadar. După modelul divelor din clanul Kardashian și al Jessicăi Simpson, Rihanna a pus bazele unui imperiu care a îmbogățit-o. Ea se iubește cu rapperul A$$AP, dar după experiența nefericită prin care a trecut cu Chris Brown, nu se grăbește să se mărite prea curând. Ea continuă să pozeze sexy în lenjeria intimă și să fie imaginea companiei care i-a asigurat un loc confortabil în topul miliardarilor.

Citește și:

Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă! Imaginile care «au încins» internetul

Motivul bizar pentru care Rihanna refuză să se căsătorească cu iubitul miliardar

Rihanna a fost la un pas să își piardă tatăl

Pandemia de COVID-19 a fost prielnică pentru afaceri, însă a fost cât pe ce să o lase fără tată! Rihanna a trecut prin clipe îngrozitoare după ce a aflat că tatăl ei Ronald Fenty a fost contaminat cu virusul ucigaș. În ciuda faptului că s-au certat și s-au judecat în anii trecuți din cauza faptului că Ronald era un bețiv notoriu și pentru că a încercat să îi ”fure” numele de Fenty pe care Rihanna îl folosește pentru compania ei de cosmetice și lenjerie intimă, cântăreața a făcut imposibilul pentru a-și salva părintele. Rihanna, pe numele ei real Robyn Fenty, a cheltuit o sumă importantă pentru a-i cumpăra tatălui ei un aparat de respirație mecanică asistată și pentru a-i asigura tratamentul de care avea nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net