Ținuta de 30.000 de dolari cu care Rihanna și-a anunțat sarcina

Ultima actualizare:

Rihanna a anunțat în urmă cu două zile că va avea un copil cu rapperul A$AP Rocky, iar vestimentația pe care a purtat-o la acel moment a costat 30.000 de Euro. 

Rihanna este însărcinată cu rapperul A$AP Rocky
Rihanna este însărcinată cu rapperul A$AP Rocky

Rihanna, 33 de ani, este una dintre cele mai mari vedete din SUA, iar vestea că va avea un copil cu rapperul A$AP Rocky a zguduit toată industria muzicală de la Hollywood. 

Cântăreața este cunoscută nu numai ca o mare artistă a scenei mondiale, dar și ca o devărată pasionată de modă. Ținutele ei au fost de multe ori lăudate de criticii de modă, mai ales la marile eveniment de gen din SUA, unde Rihanna a făcut furori cu stilul ei neconvențional. 

Rihanna și-a etalat burtica de gravidă, în urmă cu două zile, într-o plimbare pe străzile din New York, alături de viitorul tată al copilului, A$AP Rocky. Vestimentația artistei, care părea una extrem de casual, a costat 30.000 de euro.

Rihanna a purtat o jacheta matlasată, lungă, de culoare roz aprins și o bluză scurtă ce lăsa la vedere faptul că este însărcinată. Artista și-a asortat ținuta cu o pereche de blugi și un medalion supradimensionat.

Cât a costat inelul purtat de Rihanna

Cântăreața a întors toate privirile datorită alegerii vestimentare, mai ales că a ieșit cu abdomenul descoperit pe o vreme destul de friguroasă. 

Jacheta roz, purtată de viitoarea mămică, este de fapt o piesă vintage, creată de faimosul și regretatul designer al casei Chanel, Karl Lagerfeld, în anul 1996. Datorită faptului că este un obiect vestimentar extrem de rar, prețul jachetei a crescut 10,672 de dolari. 

Medalionul colorat purtat de Rihanna este o bijuterie semnată Lacroix, a cărei valoare urcă la 5,500 de dolari. Inelul de pe degetul artistei este un alt accesoriu de lux, ce poate fi achiziționat la prețul de 18,500 de dolari. 

Fanii au fost uluiți de maniera extravagantă în care Rihanna și-a făcut apariția în rolul de viitoare mămică. Internauții i-au admirat ținuta și au apreciat că artista a apelat în mare parte la accesorii și îmbrăcăminte vintage, relatează usmagazine.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net