Kim Kardashian e oficial „singură”! A avut o victorie în instanță și va renunța la numele „West”

Ultima actualizare:

Vedeta TV Kim Kardashian a fost declarată în mod oficial necăsătorită din punct de vedere legal, în contextul  procedurii de divorț cu fostul ei partener, Kanye West. Hotărârea înseamnă, de asemenea, că aceasta va renunța la „West” din numele ei de familie. Decizia instanței vine la doar o zi după ce Kanye și-a schimbat avocații.

Kim Kardashian a fost declarată în mod oficial necăsătorită Foto: Arhivă
Kim Kardashian a fost declarată în mod oficial necăsătorită Foto: Arhivă

Kim Kardashian a cerut să fie declarată necăsătorită în mod legal încă din 2021, la câteva luni după ce a depus cererea de divorț de rapperul american Kanye West. Astfel, Kim Kardashian a câștigat în prezent o victorie în procedura ei de divorț cu Kanye, după ce i-a fost aprobată cererea, într-un final. Instanța de judecată a decis să îi schimbe acesteia statutul marital.

Kim Kardashian a fost declarată „singură” din punct de vedere legal

În timpul unei ședințe ce a avut loc marți, judecătorul a admis cererea lui Kardashian de a fi considerată singură din punct de vedere legal, informează People. Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a apărut prin videoconferință la audiere, în timp ce West, în vârstă de 44 de ani, nu a participat.

Kim și Kanye au început să se întâlnească în 2012 și s-au căsătorit în luna mai a anului 2014. Cei doi foști parteneri au patru copii: North, în vârstă de 8 ani, Saint, de 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 2 ani și jumătate. Divorțul dintre ei a fost unul răsunător, nefiind finalizat nici până în prezent.

Kanye a încercat de curând să o recucerească pe Kim și l-a amenințat pe actualul ei partener. Deși a cerut să fie declarată „singură” din punct de vedere legal, Kim Kardashian a început să se întâlnească de ceva vreme cu comediantul Pete Davidson. La rândul lui, Kanye s-a afișat cu actrița Julia Fox, însă cei doi s-au despărțit în cele din urmă, după puțin timp de relație.

Cum au ajuns Kim Kardashian și Kanye West la divorț

Momentul în care mariajul lor a început să se destrame a scos la iveală și problemele mintale cu care se confruntă rapperul. În 2020, Kanye a creat o întreagă campanie, exprimându-și dorința de a participa la alegerile pentru președinția Statelor Unite, episodul fiind unul extrem de controversat.

De asemenea, rapperul a divulgat atunci și detalii personale despre familia și căsnicia lui, în timpul campaniei sale „electorale”, susținută pe platforma Twitter. Acesta aveatot felul de ieșiri bizare, și și-a acuzat soția de manipulare.

La acea vreme, Kardashian a abordat problema, dezvăluind și diagnosticul lui Kanye. Acesta suferă de tulburare bipolară, iar Kim, într-o declarație publică, le cerea pe atunci fanilor „compasiune”, recunoscând situația lor este „complicată și dureroasă”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net