Kanye West, atac furibund la adresa lui Pete Davidson. Val de jigniri pentru noul iubit al lui Kim Kardashian

Ultima actualizare:

Kanye West a lansat o serie de noi atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson, duminică, 13 februarie. Rapper-ul a publicat o discuţie avută cu actorul de comedie în privat şi l-a jignit  pe Davidson.

Kim Kardashian şi Kanye West s-au despărţit în 2021 foto: AFP
Kim Kardashian şi Kanye West s-au despărţit în 2021 foto: AFP

Kanye West e de neoprit: după ce a declarat că nu este lăsat să îşi vadă copiii şi a acuzat-o pe Kim Kardashian că nu este o mama bună, rapper-ul l-a atacat iar pe Pete Davidson, cu care fosta soţie are o relaţie de câteva luni.

Într-un mesaj care a fost mai apoi şters, Kanye l-a numit pe Petedobitoc”, conform okmagazine.ro. El a mai publicat o fotografie cu tatuajul pe care Davidson şi l-a făcut cu chipul lui Hillary Clinton şi a râs pe seama acestuia.

Mesajul lui Pete Davidson pentru Kanye West

Pete Davidson este noul iubit al lui Kim foto: AFP
Pete Davidson este noul iubit al lui Kim foto: AFP

Apoi, Kanye a făcut public un mesaj trimis de Pete Davidson, ca răspuns la noile atacuri. În mesaj, Pete îi spunea lui West că nu se va baga niciodată în relaţia de familie şi că nu îi va spune lui Kanye sau lui Kim cum să îşi crească cei patru copii. Membrul echipei “Saturday Night Live” chiar a încheiat frumos textul, spunând că speră să îi poată cunoaşte pe copii într-o zi şi că devină prieteni. Aceste cuvinte nu au făcut decât să îl înfurie mai tare pe rapper, care a scris “Nu, nu îi vei cunoaşte niciodată”.

Kanye a continuat seria de mesaje ciudate pe Instagram cu o fotografie cu el în negru, cu o foaie pe care era scris: “Nu, contul meu nu a fost furat de hackeri”. El a anunţat că va fi prezent la slujba de duminică de la prânz, iar apoi se va duce cu North şi Saint la Super Bowl. I-a transmis un mesaj şi lui Kim Kardashian: “Plătesc dublu faţa de cât îţi dau ei, doar ca să nu te mai uiţi la măscăriciul ăla”, cu referire la Pete Davidson.

Kanye West îl acuză pe Pete Davidson că a despărţit-o pe Ariana Grande de iubit

În total, Kanye a publicat 13 fotografii în care l-a atacat direct pe Pete Davidson şi i-a cerut lui Kim Kardashian să renunţe la noul iubit. Într-un dintre imagini chiar a adus în discuţie un zvon mai vechi, despre care se ştie că e fals. Conform zvonului, Pete Davidson i-a trimis fotografii intime Arianei Grande, pe când acesta era încă cu Mac Miller, gest care a dus la finalul acelei relaţii. Pete şi Ariana au format un cuplu în 2018, la scurt timp după ce solista a pus punct logodnei cu Mac Miller. Rapper-ul a murit în acelaşi an.

Kanye vrea să se împace cu Kim Kardashian?

Kanye a sters mai apoi întreaga serie de atacuri şi a lăsat doar o imagine cu Kim, North, Saint, Psalm şi Chicago, sub care a scris “Dumnezeu, te rog să reuneşti familia noastră”.

Imaginea publicată de Kanye West cu familia sa foto: Instagram
Imaginea publicată de Kanye West cu familia sa foto: Instagram

Rapper-ul a mai publicat un mesaj în care l-a jignit pe Pete, luni dimineaţa, şi l-a numit beţiv. Din acestea mesaje, pare că West îşi doreşte să se împace cu Kim, chiar dacă are acum o relaţie publică cu actriţa Julia Fox. 

“Nu m-am trezit şi am luptat pentru familia mea penrtu a fi în trend datorită Super Bowl, dar iată că Super Bowl aduce familiile împreună. Cei căsătoriţi să îşi ţină partenerii aproape, fiţi siguri că ştiu cât îi iubiţi şi apreciaţi, mereu e câte un beţiv pe o aleea înunecată care aşteaptă să vă distrugă fmilia şi să umble în chiloţi pe lângă copii voştri. Mi-ar fi plăcut ca nevasta mea să fie cu mine şi copiii noştri. Kim Kardashian, să nu uiţi că eu am fost cel mai important pentru tine”, a scris Kanye.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net