Kanye West, gest incredibil de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru Kim Kardashian

Cel mai romantic sau cel mai disperat îndrăgostit de la Hollywood? Kanye West, 44 de ani, a surprins pe toată lumea de Ziua Îndrăgostiţilor după ce a trimis la poarta fostei lui soţii, Kim Kardashian, 41 de ani, o camionetă cu trandafiri roşii.  

Kim Kardashian și Kanye West
Kim Kardashian și Kanye West

Kanye West este de neînţeles! În urmă cu o săptămână se afişa în public în ipostaze romantice cu actriţa Julia Fox, 32 de ani, şi îl ameninţa prin mesaje private pe iubitul lui Kim Kardashian, Pete Davidson, 28 de ani.

Kanye West
Kanye West

În ultimele 48 de ore situaţia s-a schimbat radical. Kanye i-a declarat iubire eternă lui Kim, cu care se află în plin proces de divorţ încă din prima jumătate a anului trecut, s-a despărţit de Julia Fox şi vrea să revină în viaţa lui Kim, cu care are patru copii. Kim şi Kanye au depus actele de divorţ la 19 februarie 2021 după ce au ajuns într-un punct critic al căsniciei lor şi coabitarea devenise un adevărat coşmar.

Camioneta de flori
Camioneta de flori

În timp ce paparazzi au surprins-o pe Julia Fox cu lacrimi în ochi plecând de pe aeroportul din Los Angeles către casa ei din New York, Kanye trebuia să înghită în sec şi să accepte morala pe care Kim Kardashian i-o făcea pentru că îl ameninţase pe Pete Davidson.

S-au despărțit la 19 februarie 2021

Duminică, 13 februarie, Kanye i-a scris lui Pete următorul mesaj: ”nu vei apuca să îmi cunoşti copiii” după ce a văzut o fotografie a acestuia alături de Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox. Kim Kardashian şi-a exprimat public îngrijorarea ca Pete să nu fie rănit de un necunoscut la îndemnul fostului ei soţ. Kanye West are o avere de 1,8 miliarde de dolari şi Kim Kardashian are în conturi 1,4 miliarde $, conform Forbes.

image

Ei sunt căsătoriţi din 2014 şi au împreună patru copii, pe North, 8 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, şi Psalm, de 2 ani. Gurile rele spun că disperarea lui Kanye a atins apogeul după ce procesul de divorţ ar fi intrat în linie dreaptă şi judecătorul este pe cale să rupă legătura oficială dintre ei. Kim a mai fost măritată cu Damon Thomas, între 2000 şi 2004, şi cu Kris Humphries între 2011-2013. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png