Kanye West, gest incredibil de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru Kim Kardashian

Ultima actualizare:

Cel mai romantic sau cel mai disperat îndrăgostit de la Hollywood? Kanye West, 44 de ani, a surprins pe toată lumea de Ziua Îndrăgostiţilor după ce a trimis la poarta fostei lui soţii, Kim Kardashian, 41 de ani, o camionetă cu trandafiri roşii.  

Kim Kardashian și Kanye West
Kim Kardashian și Kanye West

Kanye West este de neînţeles! În urmă cu o săptămână se afişa în public în ipostaze romantice cu actriţa Julia Fox, 32 de ani, şi îl ameninţa prin mesaje private pe iubitul lui Kim Kardashian, Pete Davidson, 28 de ani.

Kanye West
Kanye West

În ultimele 48 de ore situaţia s-a schimbat radical. Kanye i-a declarat iubire eternă lui Kim, cu care se află în plin proces de divorţ încă din prima jumătate a anului trecut, s-a despărţit de Julia Fox şi vrea să revină în viaţa lui Kim, cu care are patru copii. Kim şi Kanye au depus actele de divorţ la 19 februarie 2021 după ce au ajuns într-un punct critic al căsniciei lor şi coabitarea devenise un adevărat coşmar.

Camioneta de flori
Camioneta de flori

În timp ce paparazzi au surprins-o pe Julia Fox cu lacrimi în ochi plecând de pe aeroportul din Los Angeles către casa ei din New York, Kanye trebuia să înghită în sec şi să accepte morala pe care Kim Kardashian i-o făcea pentru că îl ameninţase pe Pete Davidson.

S-au despărțit la 19 februarie 2021

Duminică, 13 februarie, Kanye i-a scris lui Pete următorul mesaj: ”nu vei apuca să îmi cunoşti copiii” după ce a văzut o fotografie a acestuia alături de Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox. Kim Kardashian şi-a exprimat public îngrijorarea ca Pete să nu fie rănit de un necunoscut la îndemnul fostului ei soţ. Kanye West are o avere de 1,8 miliarde de dolari şi Kim Kardashian are în conturi 1,4 miliarde $, conform Forbes.

image

Ei sunt căsătoriţi din 2014 şi au împreună patru copii, pe North, 8 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, şi Psalm, de 2 ani. Gurile rele spun că disperarea lui Kanye a atins apogeul după ce procesul de divorţ ar fi intrat în linie dreaptă şi judecătorul este pe cale să rupă legătura oficială dintre ei. Kim a mai fost măritată cu Damon Thomas, între 2000 şi 2004, şi cu Kris Humphries între 2011-2013. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net