Kim Kardashian şi Kanye West, divorţ de 2,2 miliarde $ din cauza unui concediu

Ultima actualizare:

    Kim Kardashian, 40 de ani, şi Kanye West, 43 de ani, sunt căsătoriţi din 2014Foto: Profimedia
Kim Kardashian, 40 de ani, şi Kanye West, 43 de ani, sunt căsătoriţi din 2014Foto: Profimedia

Nu mai e loc de împăcare între Kim Kardashian şi Kanye West! The Sun a intrat în posesia documentelor de divorţ ale celor doi. Averea comună de 2,2 miliarde $ nu este deloc afectată, având în vedere că în 2014 ei au semnat un contract prenupţial, iar custodia comună a celor patru copii nu este contestată de nici unul dintre ei. Însă cauza divorţului e şocantă!

Atât Kim Kardashian (40 de ani), cât şi soţul ei, Kanye West (43 de ani), suferă de încăpăţânare! Conform documentelor de divorţ, ruptura dintre ei s-a produs în vara anului trecut, când nu au căzut de acord cu privire la concediul pe care urmau să îl facă în timpul verii.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Kim a depus actele de divorţ, după ce a auzit că soţul ei, Kanye, i-ar fi spus unui apropiat că ”nu are curaj să ducă lucrurile până la sfârşit”.

Nici unul nu vrea pensie alimentară de la celălalt şi vor rezolvarea cât mai rapidă a procedurilor de separare. Kanye are în conturi 1,3 miliarde $, iar Kim peste 900 milioane $. Ei vor avea custodia comună a lui North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) şi Psalm (un an) şi vor plăti în mod egal onorariile avocaţilor care îi vor reprezenta.

Divorţul a fost făcut public la 19 februarie. Kim şi Kanye s-au căsătorit în 2014, dar se luptă din greu în ultimii ani să îşi salveze relaţia zguduită de ieşirile comportamentale bizare ale lui Kanye, care suferă de sindrom bipolar.

În urmă cu doar un an, cei doi au cheltuit peste un milion $ pentru a închiria o staţiune întreagă, unde au făcut terapie de cuplu. În ciuda investiţiei, Kanye West a refuzat să stea la vila din Los Angeles alături de familia lui, preferând să îşi petreacă timpul din pandemie în Wyoming, la una dintre proprietăţile sale.

Pe lângă crizele de gelozie ale lui Kanye, rapperul şi-a acuzat de mai multe ori soţia de manipulare şi că a profitat de sentimentele lui.

Potrivit The Sun, Kanye West e foarte cooperant în discuţiile privind divorţul şi pare să respecte decizia lui Kim Kardashian. Deşi în prezent se află în Los Angeles, el a refuzat să o întâlnească pe Kim şi a apelat la bone şi şoferi să îi aducă pe copii în vila unde locuieşte.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net