Gestul bizar pe care iubitul lui Kim Kardashian l-a făcut în numele iubirii! Nici măcar MGK nu a făcut așa ceva

Kim Kardashian iubește din nou de câteva luni. Cel care a cucerit-o iremediabil este comediantul Pete Davidson, mai tânăr cu 13 ani decât ea. Invitată în platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Kim Kardashian a dezvăluit amănunte picante din relația pe care o are cu Pete. 

Kim Kardashian și Pete Davidson sunt împreună din toamna anului trecut
Kim Kardashian și Pete Davidson sunt împreună din toamna anului trecut

Kim Kardashian și Pete Davidson sunt împreună de aproximativ jumătate de an, iar comediantul nu se dă în lături de la nimic pentru a o impresiona pe noua iubită. Simțul umorului, spiritul de aventură și micile gesturi de tandrețe pe care Pete le face au reușit să o facă pe Kim să se îndrăgostească de acesta la scurt timp după divorțul atât de mediatizat de rapperul Kanye West. 

Invitată în platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Kim a povestit detalii despre relația cu Pete, iar amănuntele au fost unele inedite și au amintit de un alt cuplu celebru aflat în lumina reflectoarelor. Este cunoscut faptul că MGK face gsturi uneori necugetate din dorința de a o fascina pe Megan Fox. Iată că și Pete Davidson pare să îi calce pe urme lui MGK! 

Kim Kardashian a dezvăluit, plină de nonșalanță, că Pete Davidson are înscris numele ei pe piept. Și nu, nu este vorba despre un simplu tatuaj! Comediantul ar fi apelat la fierul de călcat pentru a marca numele iubitei sale pe piele, iar judecând după modul în care Kim a povestit întâmplarea, ea a fost foarte impresionată de gestul rebel al tânărului. În plus, Pete ar avea trei tautaje care o au ca sursă de inspirație, s-a mândrit Kim, în direct. 

Kim Kardashian i-a povestit lui Ellen DeGeneres că, deși a fost conștientă de faptul că oamenii vor avea multe comentarii răutăcioase de făcut în privința relației ei cu Pete, a decis să nu acorde atenție răutăcioșilor și să trăiască clipa. În plus, Kim susține că se simte minunat pentru că este îndrăgostită din nou și trăiește intens datorită lui Pete, conform The Mirror. 

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat în 2021

Kim Kardashian și Kanye West sunt părinții a patru copii, iar despărțirea dintre ei a avut loc anul trecut. Kanye West continuă să îi aduce nenumărate acuzații fostei soții, între care cea că nu ar avea suficientă grijă de proprii copii și i-ar expune pericolelor.

În plus, rapperul a lansat o melodie cu un videoclip de-a dreptul tulburător în care apare dând foc și îngropând o marionetă care are chipul actualului iubit al fostei sale soții. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net