Kim Kardashian și fiica Madonnei, împreună la o petrecere incendiară în Miami. Divele sunt bune prietene

Ultima actualizare:

Kim Kardashian, 41 de ani, a fost văzută petrecând cu fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, când se afla în Miami, la un eveniment de modă, care a avut loc într-un local de lux. 

image

Lourdes, fiica Madonnei, și Kim Kardashian i-au uimit pe toți cu aparițiile lor în oufituri extrem de sexy, dar și mai surprinzător a fost momentul când cele două au început să se comporte ca și cum ar fi prietene de-o viață, au discutat, au râs împreună și s-au îmbrățișat însemn de apreciere și afecțiune una față de cealaltă. 

Kim și Lourdes s-au distrat pe cinste împreună, sub privirile fascinate ale fanilor. Divele au venit îmbrăcate foarte provocator, Kim a purtat doar un sutien argintiu în partea de sus, asortat cu colanți, ia fiica Madonnei și-a lăsat picioarele la vedere într-o fustă scurtă, strâmtă, strălucitoare, notează Daily Mail

Citește și Așa mamă, așa fiică! Madonna și fiica ei Lourdes, imagine incendiară

Lourdes se afla în Miami pentru a o susține de fapt pe Kim Kardashian care își lansa noua linie de lenjerie modelatoare, SKIMS. Fiica Madonnei este un fotomodel destul de apreciat și recent a fost surprinsă într-o ținută de culoare albă de la brandul lui Kim Kardashian.

Lourdes refuză intervențiile estetice

Lourdes este fiica Madonnei și a antrenorului de fitness Carlos Leon. Tânără a demonstrat că a moștenit o parte din talentul de entertainer al mamei sale, aparițiile lui Lourdes fiind întotdeauna strălucitoare și extrem de sexy. 

Citește și Moștenitoarele Regilor Pop pozează goale. Lourdes, fiica Madonnei, și Paris, fata lui Michael Jackson, întrecere de poze senzuale

În industria modeling-ului, Lourdes Lon este considerată o prezență aparte, datorită atitudinii incisive și a expresivității pe care o afișează în campaniile marilor branduri. Imaginea ei este de asemenea una controversată, în timp ce alte modele precum Bella Hadid afișează un look modificat de intervenții estetice și o siluetă cât mai zveltă, Lourdes și-a păstrat înfățișarea naturală, fiind foarte mândră de trăsăturile pur italiene moștenite de la mama ei, Madonna. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net