Kim Kardashian și Pete Davidson, în ipostaze pasionale care au încins internetul! Primele imagini oficiale ale cuplului

Ultima actualizare:

Kim Kardashian, 41 de ani, și iubitul mai tinerel, Pete Davidson, 28 de ani, au încins internetul cu imaginile postate chiar de fosta soție a lui Kanye West pe contul ei de Instagram. În poze cei doi își manifestă sentimentele într-o manieră foarte pasională. 

Kim Kardashian și Pete Davidson, în ipostaze pasionale care au încins internetul!
Kim Kardashian și Pete Davidson, în ipostaze pasionale care au încins internetul!

Kim Kardashian a publicat primele imagini oficiale alături de Pete Davidson, fapt ce confirmă că cei doi sunt cu adevărat un cuplu adevărat și nu este vorba doar de o idilă trecătoare.

Citește și Kim Kardashian, un nou filmuleț interzis minorilor? Vedeta e îngrozită după ce fiul ei a aflat totul despre trecutul ei

Bruneta a dorit, ca de obicei, să surprindă cu fotogafii cât mai provocatoare, așa că s-a pozat alături de iubit în ipostaze pasionale, așa cum nu au mai fost văzuți niciodată până la acest moment. 

Kim Kardashian a publicat pozele pe contul ei de Instagram. În fotografiile de cuplu, se poate vedea cum fosta soție a lui Kanye West poartă o rochie argintie decoltată și extrem de mulată, iar Pete Davidson o ține în brațe și o sărută pe gât. Din imagini se poate observa că îndrăgostiții se află de fapt într-un restaurant, dovadă că sunt pregătiți să-și manifeste public sentimentele. 

Kim Kardashian, urmărită de trecutul ei controversat

Imaginile cu Kim Kardashian și Pete Davidson în focul pasiunii apar cu puțin timp înainte ca vedeta să dezvăluie un moment care a marcat-o teribil. 

Citește și Kim Kardashian și-a etalat formele în cea mai mulată rochie! Pare pictată pe corp!

Trecutul lui Kim Kardashian se pare că o prinde din urmă. Recent a apărut o reclamă neautorizată, de tip spam, ce anunță că vor fi difuzate noi imagini cu vedeta în ipostaze interzise minorilor, alături de fostul ei iubit Ray J. În 2008 Kim Kardashian s-a aflat în centrul unui scandal monstru când filmarea intimă cu partenerul ei a fost postată online. 

Cel care i-a arătat reclama lui Kim Kardashian a fost chiar fiul ei, Saint, în vârstă de 6 ani, care a descoperit anunțul în timp ce se juca online. 

Vedeta a apelat la avocați și amenință cu un proces de proprții, dacă imagini cu ea vor fi publicate pe vreun site de adulți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net