Prepară și tu amestecul secret al lui Kim Kardashian pentru creșterea părului. Ingredientul-cheie pe care sigur îl ai în cămară

Deci, care este ingredientul indispensabil al lui Kim pentru o creștere aproape miraculoasă a părului? Ei bine, probabil îl ai și tu în cămară. Kim a împărtășit secretul ei pentru un păr sănătos și strălucitor.

Preparatul secret al lui Kim Kardashian pentru un păr sănătos (sursa foto Getty)
Preparatul secret al lui Kim Kardashian pentru un păr sănătos (sursa foto Getty)

Kim Kardashian folosește apă de orez pe scalp pentru un păr des strălucitor și puternic, un preparat ușor de făcut care stimulează creșterea și îi conferă un aspect spectaculos. 

Kim își aplică tratamentul o dată sau de două ori pe săptămână, iar efectele sunt imediate, firul de păr este mai gros, iar podoaba capilară crește mai repede. 

Citește și Top 5 nuanțe naturale în care îți poți vopsi părul

Să trecem la formulă: această metodă complet naturală îți va hrăni părul din interior spre exterior, făcându-l mai puternic. Pe măsură ce apa de orez va pătrunde în structura firului, părul tău va deveni mai rezistent la rupere și avea un ritm de creștere accelerat.

Cum prepari apa de orez

Deci, cum puteți face acest preparat acasă? Aveți nevoie de o ceașcă de orez organic, un castron și apă. Clătiți orezul nefiert și puneți-l în bol. Apoi, adăugați apă și lăsați amestecul la macerat timp de o oră. Strecoară amestecul și păstrează apa într-un recipient. La duș, după șamponare, aplicați apa de orez pe scalp și șuvițe, lăsând-o să stea timp de 20 de minute până la o oră. În cele din urmă, clătiți, notează okmagazine.ro.

Utilizări pentru apa de orez

Puteți folosi apa de orez în mai multe moduri, cum ar fi ca mască de păr sau toner. Nu e de mirare că apa de orez e folosită de secole de către femeile din China, Japonia și Asia de Sud-Est, ca tratament pentru păr. Apa de orez e bogată în aminoacizi, a vitamine B și E, minerale și antioxidanți. 

Citește și Ce nuanțe de vopsea de păr sunt la modă în 2022?

Dacă aveți părul vopsit, puteți amesteca apa de orez cu avocado pentru a face o mască de păr extrem de hidratantă. Amestecul este bogat în vitaminele B, E și K și în grăsimi sănătoase, așa că va hidrata firul de păr va diminua efectele stresului oxidativ asupra scalpului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net