Nepoata Anastasiei Lazariuc a cucerit internetul cu frumuseţea ei: ochi mari și verzi, buze cărnoase, păr lung și negru

Ultima actualizare:

    Anastasia Lazariuc se mândrește cu copii și nepoți frumoși
Anastasia Lazariuc se mândrește cu copii și nepoți frumoși

Este frumoasă de pică, are 20 de ani și este pasionată de make-up. Nepoata Anastasiei Lazariuc a început să fie foarte vizibilă pe social media. Este brunetă, are o frumusețe naturală, ochi mari, migdalați și verzi, aşa că e lesne de înţeles de ce a captat atenţia Internetului. 

Anastasia Lazariuc are doi copii şi patru nepoţi. Pe fiica sa, Ileana, o ştie toată lumea, însă artista mai are și un băiat pe nume Andrei, din căsnicia care a durat aproape 14 ani cu Gheorghe Crigănuță.

Ileana i-a dăruit doi nepoți, pe Nicholas și pe Noah, din căsnicia cu fiul magnatului Ion Țiriac, iar din partea lui Andrei are două nepoate mari, pe Anastasia și pe Beatrice.

Nasty Lazariuc e superbă


    Nasty Lazariuc, nepoata de 20 de ani a AnastasieiFoto: Instagram
Nasty Lazariuc, nepoata de 20 de ani a AnastasieiFoto: Instagram

Beatrice are 26 de ani, este cea mare și seamănă izbitor cu celebra artistă, iar Nasty este mezina, are 20 de ani și e de o frumusețe răpitoare. Nici nu este de mirare că a devenit preferata make-up artiștilor din România. Datorită trăsăturilor ei armonioase și naturale, machiajul devine artă pe chipul ei.

Recent, Ella Georgescu, supranumită și ”prințesa machiajului din România”, a avut-o ca model pe frumoasa Nasty. Ochi mari și verzi, buze cărnoase, păr lung, nevopsit și o strungăreață sexy, aşa arată tânăra de 20 de ani. E de înţeles de ce Nasty face furori pe rețelele sociale, iar rezultatul a fost apreciat de către internauţi. ”Arată ca o păpușă. Este foarte frumos machiată”, a comentat o fată pe pagina acesteia.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net