Nepoata Anastasiei Lazariuc a cucerit internetul cu frumuseţea ei: ochi mari și verzi, buze cărnoase, păr lung și negru

9 decembrie 2021
anastasia lazariuc jpeg
Anastasia Lazariuc se m├óndre╚Öte cu copii ╚Öi nepo╚Ťi frumo╚Öi

Este frumoas─â de pic─â, are 20 de ani ╚Öi este pasionat─â de make-up. Nepoata Anastasiei Lazariuc a ├«nceput s─â fie foarte vizibil─â pe social media. Este brunet─â, are o frumuse╚Ťe natural─â, ochi mari, migdala╚Ťi ╚Öi verzi, a┼ča c─â e lesne de ├«n┼úeles de ce a captat aten┼úia Internetului. 

Anastasia Lazariuc are doi copii ┼či patru nepo┼úi. Pe fiica sa, Ileana, o ┼čtie toat─â lumea, ├«ns─â artista mai are ╚Öi un b─âiat pe nume Andrei, din c─âsnicia care a durat aproape 14 ani cu Gheorghe Crig─ânu╚Ť─â.

Ileana i-a d─âruit doi nepo╚Ťi, pe Nicholas ╚Öi pe Noah, din c─âsnicia cu fiul magnatului Ion ╚Üiriac, iar din partea lui Andrei are dou─â nepoate mari, pe Anastasia ╚Öi pe Beatrice.

Nasty Lazariuc e superb─â

nasty lazariuc png
Nasty Lazariuc, nepoata de 20 de ani a AnastasieiFoto: Instagram

Beatrice are 26 de ani, este cea mare ╚Öi seam─ân─â izbitor cu celebra artist─â, iar Nasty este mezina, are 20 de ani ╚Öi e de o frumuse╚Ťe r─âpitoare. Nici nu este de mirare c─â a devenit preferata make-up arti╚Ötilor din Rom├ónia. Datorit─â tr─âs─âturilor ei armonioase ╚Öi naturale, machiajul devine art─â pe chipul ei.

Recent, Ella Georgescu, supranumit─â ╚Öi ÔÇŁprin╚Ťesa machiajului din Rom├óniaÔÇŁ, a avut-o ca model pe frumoasa Nasty. Ochi mari ╚Öi verzi, buze c─ârnoase, p─âr lung, nevopsit ╚Öi o strung─ârea╚Ť─â sexy, a┼ča arat─â t├ón─âra de 20 de ani. E de ├«n┼úeles de ce Nasty face furori pe re╚Ťelele sociale, iar rezultatul a fost apreciat de c─âtre internau┼úi. ÔÇŁArat─â ca o p─âpu╚Ö─â. Este foarte frumos machiat─âÔÇŁ, a comentat o fat─â pe pagina acesteia.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg