Ce nuanțe de vopsea de păr sunt la modă în 2022?

Iarna aceasta aduce multe schimbări în materie de culoare a părului, fiind surprinse nuanțele îndrăznețe, tonurile intense, dar și luminoase. Urmează să îți faci o schimbare în materie de culoare a părului, dar nu știi ce anume să alegi? Află în acest articol care sunt tendințele sezonului acesta.

image

Există momente în care o schimbare de look poate face o diferență majoră în felul în care te simți, încrederea pe care o ai în tine, dar și buna dispoziție zilnică. Odată cu începerea noului an, alege să ieși din tipare și încearcă acea nuanță la care te gândești de ceva timp. Acum este momentul să experimentezi!

Dacă totuși îți dorești o schimbare dar nu ai descoperit o nuanță anume, iată ce îți propunem:

Culorile anului 2022 promit să îți schimbe complet look-ul, oferindu-ți o notă deosebită care sigur te vor face remarcată oriunde. De asemenea, alege nuanța și în funcție de tonul pielii și  culoarea ochilor pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile. 

Printre cele mai apreciate trenduri în materie de culori ale părului se află nuanțele de blond, roșcatul orange, șatenul scorțișoară, dar și șuvițele colorate.

Iată top 5 trenduri pentru anul 2022:

Blond caramel, cenușiu sau argintiu = Blondul caramel este perfect pentru ochii căprui, dar și pentru un ton al pielii mai închis. Blondul cenușiu a rămas și anul acesta în tendințe datorită farmecului său aparte. Blondul argintiu, a devenit una dintre nuanțele preferate de celebrități din întreaga lume, fiind o culoare remarcabilă. De asemenea, dacă alegi o vopsea de păr blond, asigură-te că nuanța aleasă va ieși exact așa cum îți dorești. Pentru acest lucru poți verifica indicațiile de pe cutie.

Șaten scorțișoară = Pentru orice tip de ten sau culoare a ochilor sunt perfecte nuanțele de șaten cu reflexii castanii, deoarece scot în evidență toate trăsăturile.

Roșcat Orange = Această nuanță este una apărută destul de recent, fiind o combinație deosebită dintre nuanțele de roșcat și un portocaliu foarte deschis. De asemenea, se mai numește blond rose sau blond căpșună, având subtonuri de auriu și portocaliu. Această nuanță poate fi una foarte spectaculoasă, însă este importantă și intensitatea culorii.

Violet sau Șaten mov ciocolatiu = Dacă îți dorești să ieși din tipare, nuanțele de mov sunt o alegere excepțională. Indiferent dacă alegi un mov închis sau un șaten cu reflexii de mov, sigur vei ieși din anonimat. Nuanța șaten mov ciocolatiu se anunța a fi una foarte populară, fiind compusă din saten ciocolată și subtonuri subtile de mov.

Șuvițe colorate = Pentru un look care nu va trece neobservat, poți încerca șuvițe colorate. Indiferent că vei opta pentru o singură culoare intensă sau o combinație de mai multe nuanțe, sigur le vei arăta oamenilor din jur cât de curajoasă ești.

Indiferent ce nuanță vei alege pentru următoarea ta schimbare de look, nu uita că cea mai potrivită culoare este cea care te face să te simți cel mai bine în pielea ta. Te-ai gândit cum va arăta părul tău în 2022?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net