Kim Kardashian și Kanye West au făcut pace? Ce i-a declarat artistul fostei sale soții

Ultima actualizare:

Kanye West și-a atacat de luni de zile fosta soție, Kim Kardashian, pe rețelele de socializare, criticându-i abilitățile ei de mamă, dar și alegerea ei de a începe o relație cu actorul Pete Davidson. Kanye i-a făcut o nouă promisiune lui Kim în privința comportamentului său.

Kim Kardashian și Kanye West au făcut pace?
Kim Kardashian și Kanye West au făcut pace?

Se pare că fostul soț al lui Kim, în vârstă de 44 de ani, care mai nou și-a schimbat oficial numele în Ye, i-a mărturisit acesteia că nu va mai face comentarii negative despre ea pe rețelele de socializare și că, de asemenea va apela la ajutor pentru a-și gestiona comportamentul.

Citește și Surpriză! Așa arată Kim Kardashian în realitate, fără filtre

Cei doi par să fi fost în relații mai bune, deoarece duminică au fost văzuți vorbind la meciul fiului lor, Saint, din Los Angeles.

Împreună, Kim și Kanye au patru copii, North, în vârstă de opt ani, Saint, de șase ani, Chicago, patru ani și Psalm, în vârstă de doi ani.

Fostul soț al lui Kim Kardashian, Kanye West, i-a spus că pleacă să primească ajutor după ce a hărțuit-o online și i-a criticat abilitățile de mamă, precum și relația cu Pete Davidson

O sursă din anturajul artistului a declarat că rapperul în vârstă de 44 de ani i-a promis lui Kim Kardashian că va înceta cu acest comportament, notează Daily Mail.

Kim Kardashian a avut ghinion în dragoste

Kim Kardashian este una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood, dar și un etalon în ceea ce privește succesul și aspectul fizic. 

Citește și Kim Kardashian e o șefă de coșmar! Angajații au dat-o de gol

Totuși Kim nu prea a avut succes în dragoste. Vedeta are trei căsnicii eșuate la activ. Ultimul mariaj cu Kanye West s-a sfârșit după șapte ani, deși bruneta a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a sala relația cu tatăl celor patru copii ai ei. 

Ultima picătură pentru Kim a fost momentul în care soțul ei, Kanye West, a ținut un discurs în care a declarat public că i-a cerut parteneri sale să avorteze atunci când a rămas însărcinată. Kim a refuzat și astfel a venit pe lume primul copil al cuplului, o fiică pe nume North West. 

În prezent Kim are o relație cu comediantul Pete Davidson, iar fosta lui Kanye a oficializat idila dintre ea și actor în cadrul emisiunii lui Ellen Degeneres. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net