Kim Kardashian e o șefă de coșmar! Angajații au dat-o de gol

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a fost dată în vileag de o fostă angajată, care afirmă că vedeta este o șefă de coșmar. Tânăra și-a relatat experiența cumplită din perioada în care a lucrat pentru familia Kardashian, iar afirmațiile ei au fost validate și de alte persoane care au trecut prin stuații similare cu vedeta. 

Kim Kardashian e o șefă de coșmar! Angajații au dat-o de gol
Kim Kardashian e o șefă de coșmar! Angajații au dat-o de gol

Recent, vedeta TV Kim Kardashian a fost criticată după ce s-a plâns într-un interviu pentru Variety că oamenii „nu vor să lucreze în zilele noastre" și le-a adresat femeilor un îndemn dur în care le-a spus ,,să se ducă dracului la muncă."

Afirmațiile lui Kim au generat o mulțime de critici, dar cea care a dat-o în vileag pe vedetă pentru lipsa eticii de muncă a fost chiar o fostă angajată, Jessica DeFino. 

Jessica DeFino a lucrat ca editor la o aplicație pentru promovarea familiei Kardashian-Jenner, în 2015 și a descris condițiile groaznice în are a fost nevoită să muncească. 

Jessica DeFino a dezvăluit că a fost angajată pe un salariu de nimic și că abia își permitea să-și cumpere mâncare, chiar dacă lucra zile, nopți și weekend-uri. 

Citește și Kim Kardashian, desființată de fani după ce a transmis femeilor: «Duceți-vă dracu la muncă»

Jessica DeFino i-a răspuns public lui Kim Kardashian la comentariul cu privire la femeile care nu vor să muncească și i-a ,,reamintit" că vedeta i-a reproșat proiectele independente de muncă la care lucrat în timp ce era editor și la aplicațiile oficiale Kardashian-Jenner.

Am lucrat ca editor în 2015 pentru platforma Kardashian, munceam zile, nopţi şi weekendurile, dar nu-mi puteam permite alimente decât de la magazinul cu produse de 99 de cenţi. La un moment dat ajunsesem să sun şi să spun că sunt bolnavă pentru că nu mai aveam bani pentru un plin de benzină la maşina cu care mă deplasam spre birou. Iar când mi-am mai luat o colaborare în paralel, am fost mustrată. Când mi-am schimbat locul de muncă, mi-am dat seama din ce lume exploatatoare plecasem”

I was an editor on the Kardashian apps in 2015 in LA, worked days nights & weekends, could only afford groceries from the 99 Cents Only Store, called out “sick” more than once bc I couldn’t put gas in my car to get to the office, & was reprimanded for freelancing on the side ❤️ https://t.co/mzvnTomjS3

— Jessica DeFino (@jessicadefino_) March 9, 2022

Jessica DeFino nu este singura angajată a lui Kim care a fost nedreptățită, căci la scurt timp,  Celene Zavala, în prezent editor la CNN+, care a lucrat ca asistentă neplătită pentru Kim Kardashian a confirmat mediul toxic cu care a avut de-a face în ceea ce o privește pe vedetă.

La comentariul despre cei care n-au chef de muncă, ar fi trebuit să adauge – cu excepţia lui Celene. Eu mi-am pus fundul la treabă gratuit!”, a scris aceasta pe contul ei de Twitter.

Potrivit Okmagazine.ro șapte membrii personalului al vedetei care au lucrat la conacul ei de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills o acuză că a întârziat cu plăți, reținând 10% din salariu pentru impozite și că a refuzat să le plătească orele suplimentare și, uneori i-a forțat să lucreze și în pauze de masă.

Aceștia susțin, de asemenea, că nu au primit foile de salariu pentru munca lor și solicită despăgubiri atât pentru salariile neplătite, cât și pentru orele suplimentare datorate. Unul dintre inculpați susține că atunci când a adus în discuție problema orelor suplimentare, taxelor și pauzelor de masă, a fost imediat concediat, în timp ce un fost angajat în vârstă de 16 ani susține că i s-a pus să lucreze bine peste cele 48 de ore, permis legale pentru un angajat minor. 

Kim a atras un val de revoltă cu declarațiile ei

Kim, în vârstă de 41 de ani, a fost pusă la zid de după ce a declarat în revista Variety că nimeni nu mai vrea să mai muncească în zilele noaste.

Afirmațiile lui Kim au primite cu o desoebită revotă, având în vedere că starul a crescut în lux, într-o familie bogată.

Citește și Gestul bizar pe care iubitul lui Kim Kardashian l-a făcut în numele iubirii! Nici măcar MGK nu a făcut așa ceva

Ea a adresat un îndemn revoltător, la doar o zi după Ziua Internațională a Femeilor în care le-a spus femeilor să se «ducă dracu la muncă»

Am cel mai bun sfat pentru femeile care lucrează în afaceri. Mișcă-ți fundul și duceți-vă dracu la muncă"

Ea a mai adăugat pentru revista americană Variety: ,,Trebuie să te înconjori de oameni care vor să lucreze și să eviți un mediu toxic de muncă".

Fanii au reacționat imediat la acel moment și au postat o fotografie de la ziua de naștere a lui Kim, când a împlinit 16 ani și a primit un bolid de lux, marca Bentley. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net