Kim Kardashian și-a etalat formele în cea mai mulată rochie! Pare pictată pe corp!

Ultima actualizare:

Surorile din clanul Kardashian au făcut din nou furori pe covorul roșu, prin intermediul ținutelor alese pentru premiera noului sezon al serialului lor, „The Kardashians”, difuzat de Hulu. Iată ce ținute au purtat la gala din Los Angeles!

Kim Kardashian și-a etalat formele în cea mai mulată rochie Foto: Arhivă
Kim Kardashian și-a etalat formele în cea mai mulată rochie Foto: Arhivă

Kim a fost de departe cea mai îndrăzneață, iar outfit-ul pentru care a optat vedeta TV a fost atât de mulat, încât de la depărtare rochia putea trece cu lejeritate drept o pictură pe corp, iluzia optică fiind ajutată și de nuanța aleasă.

Kim Kardashian (41) este cunoscută deja pentru ținutele ei emblematice, gândite în mod special pentru a-i pune formele în evidență, însă care uneori îi lasă pe admiratorii săi să se întrebe dacă acesteia nu îi este cumva greu să respire în ele. Kim ar face însă orice pentru o a marca apariție care să fie comentată, așadar acestea din urmă sunt doar detalii...

Kim Kardashian, în cea mai mulată rochie la premiera serialului „The Kardashians”

Vedeta TV a optat pentru o rochie sub semnătura regretatului designer Thierry Mugler, de culoare argintie, decupată pe un picior, care îi punea în evidență decolteul amplu, dar și talia de clepsidră cu care face furori, dar care a devenit și subiectul mai multor controverse, de-a lungul timpului, venite pe fondul neasumării operațiilor ei estetice.

Nuanța ținutei, care avea și un artificiu de tip „choker” în zona gâtului, care o poziționa într-o zonă futuristică, intra frumos în contrast cu bronzul pielii. Detaliul de la gât se regăsea și sub forma unor brățări. Kim a venit însoțită și de partenerul ei, comediantul Pete Davidson.

Citește și: Khloe Kardashian, siluetă scheletică după despărțirea de tatăl fiicei sale. Fanii s-au îngrijorat

Ce ținute au purtat surorile Kardashian

Nici surorile ei nu s-au lăsat mai prejos! Khloe Kardashian se mândrește la orice pas cu noua ei siluetă, de când aceasta a slăbit considerabil, optând în seara de gală pentru o rochie de culoarea șampaniei, decoltată, din satin, cu un motiv de corset în partea superioară și lungă până în pământ. Khloe s-a asortat și cu fetița ei în vârstă de trei ani, True Thompson, care a însoțit-o pe mama ei la premiera serialului familiei.

Imaginile de la eveniment pot fi urmărite AICI.

În ceea ce o privește pe Kourtney Kardashian, aceasta a purtat o rochie neagră, decupată în zona taliei, cu vedere la partea de jos a decolteului, iar Kylie Jenner a ales tot o rochie mulată, de culoare albă, fără pic de decolteu - în mod surprinzător - cele două poziționându-se, astfel, în contrast. Kourtney și-a însușit însă acest stil, ușor „goth”, pentru a se asorta cu partenerul ei, Travis Barker. 

Citește și: Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Las Vegas. Sosia lui Elvis Presley a oficiat nunta!

„Mama clanului”, Kris Jenner, a optat pentru o ținută într-o nuanță țipătoare de ciclam, cu geanta și pantofii în aceleași tonuri, fiind pata de culoare din întregul ansamblu de ținute. Amintim că celebra familie revine pe micile ecrane cu o continuare a reality show-ului lor, de data aceasta pe Hulu, după ce cele 20 de sezoane din „Keeping Up With The Kardashians” au fost difuzate pe postul E! .

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net