WOW! Cât a slăbit Khloe Kardashian după ce a fost înșelată de iubit

Ultima actualizare:

Khloe Kardashian a afișat o siluetă extrem de zveltă într-un pictorial provocator pentru brandul ei de îmbrăcăminte, după ce a fost înșelată pentru a treia oară de partenerul și tatăl copilului ei, Tristan Thompson. 

image

Khloe Kardashian, 37 de ani, a avut o perioadă destul de zbuciumată, marcată de un scandal de proporții, generat de escapada iubitului ei, Tristan Thompson, cu o altă femeie.

Recent, sora lui Kim Kardashian a postat o serie de fotografii pe contul de Instagram în care își etalează trupul bine tonifiat, iar fanii au remarcat în special talia de viespe a vedetei. Imaginile au fost postate pe Instagram, la puțin timp după ce au apărut zvonuri că Khloe Kardashian și-ar fi găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. 

Luna trecută, Khloe a declarat că a încercat să slăbească câteva kilograme, iar vedeta TV a postat imagini de la sala de sport în care își arata musculatura spatelui, ce devenise vizibil mai definită decât era înainte. 

Vedeta apare în imaginile postate pe Instagram într-o pereche de blugi largi și un tricou scurt care îi evidențiază abdomenul tonifiat, notează Daily Mail

Iubitul lui Khloe Kardashian a avut un copil cu o altă femeie

De când Khloé Kardashian și Tristan Thompson, jucător NBA, au început să se întâlnească în 2016, cuplul s-a despărțit de mai multe ori din cauza aventurilor partenerului ei cu mai multe femei. Cei doi nu mai sunt împreună la acest moment și amândoi se concentrează să fie părinți buni pentru fiica lor de trei ani, True Thompson, care a venit pe lume în 2018.

Scandalul despărțirii dintre Khloe Kardashian și Tristan Thompson a fost foarte mediatizat, din cauză că partenerul vedetei a recunoscut că a avut un copil cu o altă femeie, în timp ce era într-o relație Khloe.

Khloe a vorbit pentru prima dată despre acest subiect într-un interviu pentru Variety și a confirmat că publicul va afla mai multe detalii în noul reality-show, The Kardashians, în care va apărea și sora ei, Kim Kardashian. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net