Khloe Kardashian are o «cămară cât un apartament». Ce provizii face vedeta?

Khloe Kardashian a oferit fanilor o incursiune în viața ei de lux și a arătat pe blogul ei cămara cât un apartament unde vedeta a depozitat într-o, ordine desăvârșită, conserve, prăjiturele de dietă, dar și veselă din porțelan extrem de scumpă. 

image
Khloe Kardashian are o «cămară cât un apartament». Ce provizii face vedeta?

Clanul Kardashian este una dintre cele mai bogate familii din SUA, iar cele trei surori KIm, Khloe și Kourtney sunt mereu în atenția publicului pentru stilul lor de viață luxos și relațiile cu bărbați celebri. 

De această data, Khloe Kardashian a arătat fanilor pe blogul o parte a conacului ei imens pe care publicul nu a mai văzut-o până acum, este vorba de cămara unde vedeta își depozitează alimentele, asemenea oricărui muritor de rând. 

Spre deosebire de restul lumii, ,,cămara" lui Khloe Kardashian este de mărimea unui apartament. Vedeta a postat imagini din imensa încăpere unde își ține alimentele, dar și vesela de lux din porțelan. 

Fanii au fost surprinși să vadă cât de bine organizat este ,,apartamentul" unde faimoasa Khloe Kardashian își depozitează alimentele. Fiecare borcan este etichetat și așezat într-o manieră cât mai estetică, conservele sunt aliniate perfect, iar sosurile sunt atent așezate pe un raft rotativ, în caz că vedetei îi este dificil să se hotărească asupra condimentului preferat. 

Vedeta deține o adevărată colecție de borcane de sticlă, unde își păstrează prăjiturele, fructele uscate, cerealele și nucile.

Fanii au fost deosebit de surprinși de cămara lui Khloe Kardashian și au numit-o ,,regina organizării,, pentru că fiecare colțișor al imensei încăperi este utilizat extrem de eficient.

Kim Kardashian, blamată de fani pentru mesajul transmis femeilor

În timp ce sora lui Kim Kardashian este apreciată de fani pentru ,,cămara cât un apartament", Kim și-a atras recent o sumedenie de critici din partea publicului, dupăment din noul reality-show al surorilor Kardashian. 

În clip, Kim Kardashian sfătuiește femeile într-o manieră foarte brutală ,,Duceți-vă dracu și munciți", fapt ce a stârnit un val de controverse, mai ales că discursul vedetei a apărut imediat după Ziua Internațională a Femeii. 

Fanii au blamat-o pe Kim și i-au reamintit că ea s-a născut într-o familie bogată și că și-a construit întreaga carieră prin intermediul unui reality-show în care era filmată trăindu-și viața de lux. 

De asemenea unul dintre internauți a postat pe social-media o imagine de la ziua de naștere a lui Kim Kardashian, când regina televiziunii din SUA a împlinit 16 ani și a primit drept cadou un bolid Bentley. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (9) JPG
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png