Khloe Kardashian, siluetă scheletică după despărțirea de tatăl fiicei sale. Fanii s-au îngrijorat

Ultima actualizare:

Khloe Kardashian a avut parte de o transformare spectaculoasă după despărțirea de jucătorul de baschet Tristan Thompson, alături de care are și un copil. Aceasta a slăbit considerabil, însă nu știm exact dacă din răzbunare, suferință sau pur și simplu fără vreun motiv anume. Iată imaginile!

Khloe Kardashian, din ce în ce mai slabă după despărțirea de tatăl fetiței ei Foto: Getty
Khloe Kardashian, din ce în ce mai slabă după despărțirea de tatăl fetiței ei Foto: Getty

Deși surorile din clanul Kardashian-Jenner și-au câștigat popularitatea și prin prisma siluetelor clepsidră la care au ajuns cu ajutorul intervențiilor estetice, Khloe a fost dintotdeauna cea care avea „forme” de la mama natură, fiind chiar apreciată de unii drept „plinuță”. Ei bine, acele vremuri au apus cu siguranță și nu știm exact dacă vedeta TV și-a dorit schimbarea aceasta sau dacă suferința din dragoste și-a spus cuvântul în situația ei.

Khloe Kardashian, din ce în ce mai slabă după despărțirea de Tristan Thompson

Cert este că, în prezent, Khloe Kardashian pare complet schimbată, în urma despărțirii de tatăl fetiței ei, Tristan Thompson, după noi presupuse acuzații de infidelitate. În cele mai recente imagini surprinse de paparazzii americani, Khloe apare transformată, într-o rochie mulată din denim, care i-a scos în evidență silueta cu ajutorul căreia îi calcă acum pe urme surorii ei care este model de profesie, Kendall Jenner.

Citește și: Khloe Kardashian a refuzat să mai vorbească cu tatăl ei adoptiv, după ce acesta a devenit femeie

În cadrul unui eveniment destinat brand-ului său de haine, Khloe a îmbrăcat o ținută întreagă din denim deschis la culoare, formată dintr-o rochie mini extrem decoltată, în V, și o cămașă lungă până în pământ, supradimensionată.

Nuanța outfitului, accesorizat cu o pereche de sandale negre, i-a scos frumos în evidență bronzul. Ținuta a fost completată cu o pereche de cercei rotunzi, aurii, o pereche de ochelari de soare de culoare neagră, dar și mănuși scurte, pentru un plus de stil. Geanta aleasă a este una în vogă în prezent, un clutch de tip săculeț, tot în nuanțe de negru.

Pe lângă accesoriile de brand însă, Khloe Kardashian a apărut și cu un zâmbet larg pe chip, semn că despărțirea de tatăl fetiței ei a rămas în trecut. Cu toate acestea, mai mulți admiratori ai vedetei TV au rămas îngrijorați de noua siluetă a acesteia, care, spun ei, nu pare să fie stilul lui Khloe.

Citește și: Kim Kardashian e oficial „singură”. A avut o victorie în instanță și va renunța la numele „West”

Brand-ul de haine al lui Khloe promovează ideea de „pozitivitate corporală (body positivity)”

Aceasta a fost mereu deschisă cu privire la încercările sale de a slăbi, însă sportul și alimentația sănătoasă nu i-au conferit până acum o siluetă ca cea din prezent. Tocmai de aceea, fanii ei speră ca totul să fie în regulă în viața vedetei. 

Ținuta purtată de Khloe Kardashian este sub semnătura brand-ului Good American, unde aceasta este, de altfel, și co-fondator, informează Daily Mail. Întregul proiect are ca scop crearea de ținute pentru toate tipurile de corp, incluzând astfel și mărimi foarte mari, mergând pe ideea de „pozitivitate corporală”, cu care Khloe rezona foarte mult în trecut, având în vedere că mulți o încadrau și pe ea în acest tipar. Desigur, faptul că a slăbit nu schimbă cu nimic, cel mai probabil, percepțiile sale în legătură cu acest subiect. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net