Kourtney Kardashian a împlinit 42 de ani. Cum s-a transformat sora lui Kim în ultimii 20 de ani

Ultima actualizare:

    Khloe, Kourtney și Kim Kardashian, răsfățatele de la Hollywoodfoto: Instagram
Khloe, Kourtney și Kim Kardashian, răsfățatele de la Hollywoodfoto: Instagram

Kourtney Kardashian este sora cea mai mare și cea mai cuminte din familie. Ea a împlinit 42 de ani la 18 aprilie și surorile mai mici s-au înghesuit să îi ureze ”la mulți ani!”. Kourtney este cea mai atipică vedetă a reality show-ului ”Keep up with the Kardashians” difuzat de postul de televiziune american E! Fiica avocatului Robert Kardashian și a fotomodelului Kris Jenner și-a dorit să devină avocat, dar din 2005 este star TV.

Kourtney Kardashian a împlinit 42 de ani la 18 aprilie. Ea s-a născut în Los Angeles, California și a fost botezată în conformitate cu ritualul botezului din Biserica Ortodoxă Armeană, care s-a separat de Biserica Ortodoxă Răsăriteană în anul 506, după Sinodul Calcedon, care a avut loc în anul 451. Timidă și bisericoasă, Kourtney a fost considerată mai degrabă tocilara familiei decât vreo bombă sexy. Deși făceau parte din clasa de mijloc, relațiile tatălui lor și notorietatea pe care o avea după procesul în care l-a apărat pe OJ Simpson le-a pe surorile Kardashian propulsat în lumea beizadelelor din California.

Fetele Kardashian, răsfățatele de la Hollywood

Căsnicia dintre Robert Kardashian și Kris Houghton a durat din 1978 până în 1991. Avocatul de succes se recăsătorește cu Jan Ashley în 1998 și divorțează în 1999. Să însoară apoi cu Ellen Pierson în 2003. În 2003, Robert Kardashian se stinge din viață și o parte din acțiunile deținute la Juice Inc. O companie de iaurturi se împarte la fiicele lui. Kris se mărită în 1991 cu atletul Bruce Jenner și le naște pe Kendall și pe Kylie. Ea trebuie să ducă mai departe afacerile familiei și să crească singură cinci copii. Așa se naște proiectul de televiziune ”Keep up with the Kardashians” în 2005, care avea să le schimbe radical viețile tuturor.

Citește și:

Și eu pot să pozez sexy, în dulap! Kourtney Kardashian își imită sora mai mică

Kourtney Kardashian, goală pușcă în numele artei

Kourtney Kardashian, trei copii fără să fie măritată niciodată

Kourtney Kardashian are trei copii deși nu a fost măritată niciodată cu iubirea vieții ei Scott Disick. În timp ce surorile ei și fratele Robert erau preocupați de emisiunea TV, ea prefera să se ocupe de educarea lui Mason, 11 ani, Penelope, 8 ani și Reign, 6 ani.  A absolvit două facultăți: Universitatea Metodistă Southern și Universitatea din Arizona (2002) și are o avere de 35 de milioane de dolari. Ea are trac de camerele de luat vederi și s-a chinuit enorm în primele sezoane ale emisiunii ”Keep Up With The Kardashians” să mascheze acest lucru. La insistențele surorilor ei a început să pozeze sexy pe contul de Instagram și în reclame abia după ce a trecut de 35 de ani. Zilele trecute a organizat o petrecere aniversară de pomină la care a absentat Scott Disick

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net