Iată cum s-au transformat fetele din clanul Kardashian în 14 ani! Reality show-ul lor ajunge la final

image
Kris Jenner, în 2007

Emisiunea-fenomen transmisă de postul american de televiziune ”E!” a ajuns la final după 20 de sezoane, întinse de-a lungul a 14 ani. Din 2007 şi până în 2021, când va fi transmis ultimul sezon, Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian au divorţat, s-au tunat şi s-au îmbogăţit sub privirile a milioane de telespectatori.

Emisiunea ”Keep up with the Kardashians” a debutat în 2007, când Kim Kardashian îşi plângea de milă după ce partida de sex cu Ray J devenea virală pe Internet. La vremea respectivă, nici una dintre fete, Kim, Kourtney, Khloe, Kylie şi Kendall, nu erau cunoscute în showbiz. Acum, după 14 ani, conduc imperii de cosmetice, centre de înfrumuseţare.

image
Kylie Jenner, în 2007

Sunt imaginea unor case de modă de prestigiu şi sunt mai bogate cu aproape 2 miliarde $. Totul datorită sfaturilor mamei lor, Kris.

image
Khloe Kardashian, în 2007

În emisiune au mai apărut Rob Kardashian, fratele lor, care are o avere de 10 milioane $, Kris Humphries, care a fost însurat cu Kim între 2011 şi 2013, tatăl surorilor Jenner, Bruce, care între timp a devenit femeie şi Scott Disick, iubitul lui Kourtney.

image
Kim Kardashian, în 2007

Deşi au negat că şi-au pus silicoane, că şi-au remodelat nasurile, feţele şi că sunt dependente de botox, acid hialuronic şi proceduri de umflare a poponeţului, toate cele cinci surori s-au transformat radical în cei 14 ani de emisiune. Kim Kardashian (39 de ani) încheie seria de emisiuni cu o avere de 900 milioane $, la egalitate cu sora ei mai mică, Kylie (23 de ani), care a minţit iniţial că ar fi depăşit miliardul la îndemnul mamei ei, Kris Jenner (64 de ani).

image
Kourtney Kardashian, în 2007

Kim e cea mai tunată dintre surori, specialiştii susţinând că atât fundul, sânii, buzele, cât şi talia sunt rezultatul intervenţiilor estetice.

Nu recunosc că au făcut operații

Inclusiv sora cea mare, Kourtney (41 de ani), care are o avere de 35 milioane $, a apelat la bisturiu şi şi-a pus sâni, când avea 22 de ani şi a înlo-cuit silicoanele în 2010.

image
Kendall Jenner, în 2007

Khloe Kardashian (36 de ani), care are o avere de 40 milioane $, şi-a corectat mandibula, nasul şi pomeţii pentru a ajunge la chipul de bombă sexy din zilele noastre. Urmând exemplul fiicelor ei, Kris Jenner a apelat la bisturiu şi chiar le-a susţinut pe fetele ei mai mici rezultate din mariajul cu Bruce Jenner să facă şi ele acelaşi lucru.

image
Kendall Jenner, în 2007

Transformările estetice au îmbogăţit-o pe Kylie cu 900 milioane $, iar pe Kendall (24 de ani) cu 45 milioane $.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alessia Raiciu 3 webp
Lia Bugnar
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE