Simona Gherghe, amintiri de la debutul la Antena 1: «Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard»

Ultima actualizare:

Simona Gherghe este astăzi una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Simona Gherghe are o carieră impresionantă și sute de ore în care a transmis live fie buletine de știri, fie întâmplări din cadru emisiunilor pe care le-a prezentat. Pe 15 aprilie se împlinesc 20 de ani de când Simona a prezentat pentru prima dată un buletin de știri, iar vedeta a rememorat cu drag evenimentul. 

Simona Gherghe a debutat în presă în al doilea an de facultate
Simona Gherghe a debutat în presă în al doilea an de facultate

Simona Gherghe a renunțat la prezentarea știrilor și și-a concentrat atenția asupra emisiunilor de divertisment. În prezent, se află la cârma show-ului de tip matrimonial Mireasa, iar telespectatorii sunt încântați de modul în care vedeta reușește să gestioneze situațile conflictuale dintre concurenți. 

image

Înainte de a prezenta emisiuni, Simona s-a aflat vreme îndelungată la pupitrul știrilor. Pe 15 aprilie, se împlinesc 20 de ani de când Simona a transmis live un buletin de știri din redacția Antenei. Soția lui Răzvan Săndulescu a rememorat debutul ei pe micul ecran și a povestit, printr-o postare pe Facebook, cum au fost primii pași spre o carieră de succes. 

Așa arăta Simona Gherghe la debutul său în televiziune
Așa arăta Simona Gherghe la debutul său în televiziune

Simona a povestit fanilor că pe 9 aprilie 2002 sosea la București din Iași, însoțită de tatăl său, pentru a susține proba de prezentator-reporter la Antena. A ajuns în redacția trustului de presă obosită, nedorimită, dar cu o dorință imensă de a se afirma. Cea care a întâmpinat-o a fost Alessandra Stoicescu.

Citește și: Simona Gherghe, detalii intime din viața de mamă 

Tot de la biroul celei care avea să îi devină colegă și-a căutat, pentru prima dată, chirie în București. În data de 15 aprilie, Simona prezenta pentru prima dată un buletin de știri live, de la pupitrul Antenei. Așa a început povestea unei cariere continuă să ăi aducă satisfacții și multă împlinire. 

Alături de relatare, Simona a distribuit și o fotografie cu ea din acea perioadă. Trecerea timpului a fost blândă cu frumoasa prezentatoare, iar singurele schimbări sesizabile sunt culoarea diferită a părului și apariția unor mici riduri. Vedeta are același zâmbet inconfundabil și transmite o energie pozitivă, care o ajută de fiecare dată să străbată ecranul și să ajungă în casele telespectatorilor.

Simona Gherghe a debutat în presă în al doilea an de facultate

Simona Gherghe a debutat în presă în al doilea an de facultate, după ce a fost cooptată în echipa Radio Nord-Est Iaşi. În 2001, s-a alăturat echipei Antenei 1, ca editor prezentator la staţia locală, denumită pe vremea aceea TV BIT Iaşi. În 2002 a sosit la București și a început să lucreze la sediul principal al postului de televiziune. 

Vezi și: Simona Gherghe, despre cea mai mare suferință din izolare

A prezentat Observatorul între orele 13:00 şi 17:00 timp de cinci ani, iar din 2009 a primit şi Observatorul orei 19:00, difuzat în weekend. În anul 2010 a început să prezinte emisiunea Acces Direct. După nouă ani la cârsma emisiunii a renunțat la post și s-a reorientat către un alt show matrimonial, Miresa, conform CV-ului Simonei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net