Alessandra Stoicescu, imagini de vis din Maldive, de ziua soțului. Sergiu Constantinescu are cu el ambele fiice

Ultima actualizare:

    Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu, alături de fiica lorfoto: Instagram
Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu, alături de fiica lorfoto: Instagram

Momente splendide pentru Alessandra Stoicescu și familia ei. Vedeta Observatorului de la Antena 1 se află în vacanță în Maldive pentru a doua oară în același an. În luna aprilie și-a sărbătorit ea ziua de naștere în paradisul exotic de la Oceanul Indian, iar de această dată sărbătoritul a fost soțul ei, Sergiu Constantinescu.

Alessandra Stoicescu (45 de ani) se răsfață în Maldive, iar în locul ei la pupitrul Observatorului de la Antena 1 se află jurnalistul Marius Pancu, venit de curând de la postul Digi 24. Știrista a publicat pe Instagram imagini superbe din paradisul în care se află, iar fetița ei, Sara Maria, în vârstă de 2 ani și trei luni, a cucerit Internetul cu drăgălășenie, dar și cu "perlele" pe care le pronunță. 


    Alessandra Stoicescu și Sara Mariafoto: Instagram
Alessandra Stoicescu și Sara Mariafoto: Instagram

Alessandra Stoicescu, surprize pentru soțul ei, în Maldive

Un moment emoționant trăit de Alessandra Stoicescu în vacanța din Maldive s-a petrecut de ziua soțului ei. Sergiu Constantinescu a împlinit 50 de ani, iar fetele i-au pregătit un colț amenajat cu baloane și fanioane și un tort cu lumânări, pe care trona numărul 50. I-au cântat "la mulți ani" și s-au bucurat de decorul fascinant în care se aflau. De același răsfăț a avut parte și Alessandra Stoicescu în luna aprilie, atunci când a împlinit 45 de ani, tot în Maldive. Atunci, soțul i-a adus un tort pe plajă și i-a cântat "la mulți ani" la lumina lunii.


    Sergiu Constantinescu este topit după micuța Sarafoto: Instagram
Sergiu Constantinescu este topit după micuța Sarafoto: Instagram

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Alessandra Stoicescu a devenit mamă pe 29 iulie 2019, micuța Sara Maria fiind cel mai important "breaking news" din viața știristei. 


    Între cele două surori sunt 22 de ani diferențăfoto: Instagram
Între cele două surori sunt 22 de ani diferențăfoto: Instagram

Soțul vedetei de la Antena 1 mai are o fiică mai mare, dintr-o relație anterioară, Bianca Andreea Constantinescu. Tânăra are 24 de ani, este designer de interior, și are o relație excelentă cu Sandra. Aceasta nu este prima vacanță în care Andreea se distrează alături de surioara vitregă, cu 22 de ani mai mică decât ea. Andreea avea 14 ani atunci când Sandra și Sergiu s-au îndrăgostit. "Îl ştiam pe Sergiu cum e ca tată, pentru că îl văzusem alături de fiica lui mai mare. Când ne-am cunoscut, fata lui, Bianca, avea 14 ani. Şi îl văzusem cât este de implicat şi de tătos, să ştie absolut tot, prin ce trece, s-o ducă, s-o aducă... Noi, în primele luni cu Sara, am fost singuri şi aşa am şi vrut. Doar de vreo două ori am chemat pe cineva, cât trebuia să plecăm la un eveniment. Dar cu excepţia perioadei de alăptat, în această perioadă în care am fost doar noi, practic ne-am împărţit sarcinile. Deşi la îmbrăcăminte, asta e partea mea", a povestit Alessandra Stoicescu într-un interviu pentru OK! România.

Citește și:

Alessandra Stoicescu a împlinit 45 de ani în Maldive, alături de fiică și de soț. Sergiu i-a adus tortul pe plajă

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani! Cele mai frumoase poze de familie, de la petrecere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net