Victima abuzului sexual, reacții dure după apariția lui Luis Stan la TV! Bărbatul, găsit vinovat pentru trafic de persoane

Ultima actualizare:

Larisa Butnariu, activită împotriva traficului de persoane și o victimă a acesteia, și-a prezentat indignarea cu privire la apariția lui Luis Stan la postul de televiziune Antena 1, la emisiunea iUmor. 

Luis Stan, invitat special la iUmor
Luis Stan, invitat special la iUmor

În cadrul unei postări pe Facebook, Larisa Butnariu a precizat că personajul Luis Stan este foarte des promovat de către televiziunea din România, dar are în spate și un dosar foarte mare, în care este acuzat de viol și privare de libertare. 

Victimă a traficului de persoane, reacție dură la apariția lui Luis Stan la TV

„Ca activist anti-trafic mă declar de-a dreptul dezgustată de faptul că televiziunile au început să promoveze astfel de personaje!

Luis Stan, pentru cine nu știe, a avut la activ un dosar extrem de "stufos" pe partea de viol, sechestrare, minore, etc...

Totodată e și unul dintre acei "influenkeri" care își amenință pe Live soția cu bătaia și multe multe altele...

Dacă asta ar trebui să promoveze televiziunile, prefer să renunț la așa-zisul cablu…”, a declarat Larisa Butnariu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Ramona Bădescu, în șpagat la iUmor! Cât de flexibilă este la 53 de ani!

Pe data de 24 aprilie, Luis Stan a fost prezent la emisiunea iUmor în calitate de invitat special, moment în care juriul de la iUmor și persoanele din sală s-au bucurat de apariția celebrului personaj de pe TikTok.

Postarea sa de pe Facebook a strâns mai multe reacții de susținere a cauzei, iar mai multe persoane au criticat apariția celebrului Luis Stan la un post de televiziune. 

Larisa Butnariu este una dintre victimele traficului de persoane din România. Tânăra a fost supusă la violențe inimaginabile de către traficanți, iar când a reușit să scape din mâna lor, a apelat la autoritățile statului român. 

Din păcate, statul i-a întors spatele, iar aceasta încearcă, de una singură, să-și facă dreptate prin demascarea răufăcătorilor, folosindu-se de mediul on-line, dar și de interviurile ce sunt acordate presei. 

Larisa Butnariu deține și un canal de YouTube, în care postează datele la zi, cu privire la cazul în care sunt implicați răufăcătorii și, de asemenea, oferă sfaturi pentru fetele ce sunt supuse la astfel de abuzuri grave.

Cine este Luis Stan, „boala copiilor”

Luis Stan a apărut, ca din senin, pe TikTok, locul în care a reușit să strângă o bază solidă de urmăritori, în urma videoclipurilor pe care acesta le posta. Ulterior, acesta și-a deschis un restaurant în București, de unde își continuă activitatea pe celebra rețea de socializare.

În trecut, Luis Stan a făcut parte din Clanul „Caranii”, iar în urma condamnări din 2016, acesta a ieșit din închisoare după ce și-a ispășit 2 ani din pedeaspă. 

Pe data de 22 ianuarie 2012, Luis Stan a sechestrat două fete minore într-un hotel, copile ce au fost violate în mod repetat de cinci membri din clan. Luis Stan a fost complice la această nenorocire.

Citește și Iubitul Iuliei Albu a lăsat-o fără cuvinte, la iUmor. «Nu crezi că e momentul să facem pasul următor?»

Potrivit comisiei ce a anchetat cazul lui Luis Stan, pe data de 22 ianuarie 2012, celebrul personaj de pe TikTok a sechestrat două fete minore într-un hotel. Victimele au fost supuse violului în mod repetat de către alți cinci membri din Clanul „Caranii”. Luis Stan a fost găsit complice în acest eveniment. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net