Ramona Bădescu, în șpagat la iUmor! Cât de flexibilă este la 53 de ani!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu are un trup de invidiat la cei 53 de ani ai săi! Și uite-așa a reușit să facă și șpagatul! Și nu oriunde, ci chiar în cadrul emisiunii iUmor de la Antena 1, acolo unde a impresionat jurații cu calitățile sale artistice dar și prin faptul că este încă destul de flexibilă la vârstă ei! Se pare că până și Cheloo a fost vizibil impresionat pentru că la finalul șpagatului vedetei românce stabilită de peste 30 de ani în Italia, la Roma, s-a dus pe scenă, lângă Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu are un trup de invidiat la cei 53 de ani ai săi!
Ramona Bădescu are un trup de invidiat la cei 53 de ani ai săi!

Ramona Bădescu, în șpagat, la 53 de ani, la iUmor!

Ramona Bădescu a demonstrat că nu e doar o bună actriță, dar și că este destul de flexibilă, că face sport, iar șpagatul de la iUmor a fost dovada vie. Nici lui Cheloo nu i-a venit să creadă, căci a urcat pe scenă lângă ea, lucru rar din partea juratului.

Vedeta TV a venit să o ia pe Iulia Albu la roast, însă momentul s-a terminat cu o echilibristică de nota 10.

Iulia Albu, luată la roast de Ramona Bădescu, la iUmor

„A face să razi pe cineva este foarte greu mai ales că mie îmi place umorul subtil, ironic și diplomatic, fără să jignesc pe cineva. La textul de la iUmor am lucrat cu Andreas Petrescu, am colaborat foarte bine împreună și am încercat să creăm un moment  în care partea culminantă să fie surpriza șpagatului pe care, mulțumesc lui Dumnezeu, am reușit să-l fac! Nici eu nu mai credeam că pot să-l fac!”, a povestit Ramona Bădescu pentru Click!

Citește și: Iubitul Iuliei Albu a lăsat-o fără cuvinte, la iUmor. «Nu crezi că e momentul să facem pasul următor?»

„Spre surprinderea mea eram toți convinși că o să vină să mă ajute să mă ridic Mihai Bendeac, recunoscut ca gentleman, în schimb, Cheloo,  care de obicei e un personaj mai sobru, mai retras, mai serios, ușor mai dificil, a venit și m-a ajutat să mă ridic! (…)

Despre Iulia Albu am spus multe, realitatea este că într-adevăr ea a reușit să își creeze un personaj ceea ce nu este ușor în showbiz dar să se și mențină și să își crească  imaginea, aparițiile și prezența”, a mai adăugat Ramona Bădescu, care pe scena iUmor de la Antena 1 a luat-o “la roast” pe Iulia Albu.

Viața de film a Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu a debutat pe scenă la vârsta de 4 ani cu piesa “Sunt Ramona din Craiova”, compusă de regretatul ei tată, Cristel Bădescu. De când a intrat în lumina reflectoarelor și s-a mutat în Italia, a doua ei țară, Ramona Bădescu a bifat apariții importante în diverse producții italienești de succes, printre care și celebrul serial “La Piovra” (Caracatița).

De aproape 3 ani de zile vedeta experimentează și rolul de mamă, având acasă un băiețel pe nume Ignazio, care este jumătate român, jumătate sicilian, după tatăl său, bancherul italian Fabio Cali.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net