VIDEO Ramona Bădescu, imagini adorabile în parc, cu fiul ei. Ce simpatic e Ignazio!

Ultima actualizare:

În vara anului trecut, Ramona Bădescu a venit în România, împreună cu fiul ei, Ignazio, care va împlini 3 anișori în luna septembrie. Vedeta este fericită cu noua ei viață, aceea de mamă și de iubită a bancherul sicilian Fabio Cali, iar asta se vede. Fotoreporterii Click! au surprins imagini superbe cu Ramona, la joacă, alături de fiul ei.

Ramona Bădescu și micuțul Ignazio. Foto: arhivă personală
Ramona Bădescu și micuțul Ignazio. Foto: arhivă personală

Ramona Bădescu are 53 de ani, dar nu îi dai vârsta aceasta decât dacă îți arată buletinul. Vedeta are un tonus excelent și iată că vedem cine o ține în priză. Este vorba despre fiul ei, Ignazio, care la vârsta de 2 ani și jumătate este ca argintul viu.

Din imaginile surprinse în parc se vede cum micuțul nu stă locului o clipă, e ca un titirez, iar Ramona gravitează în jurul lui. Este extrem de grijulie, stă numai în spatele lui Ignazio și se bucură cot la cot cu micuțul de jooaca în parc. Ramona a fost îmbrăcată sport, iar cromatic s-a asortat cu fiul ei. Ramona Bădescu a devenit mamă la vârsta de 50 de ani și a născut, prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Ramona se pregătise să recurgă la fertilizare in vitro, însă atunci când a trebuit să înceapă procedura, doctorul i-a spus că deja este însărcinată. 

Ramona Bădescu are de 5 ani o relație, care o face fericită

După mai multe experiențe nefericite în amor, Ramona Bădescu trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl lui Ignazio, bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali. Într-un interviu exclusiv pentru Click!, vedeta a povestit cum s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit, acum 5 ani.

"Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon. El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat", ne-a povestit vedeta.

Citește și: EXCLUSIV Ramona Bădescu, cel mai sincer interviu despre copilul ei. Ce spune despre tatăl băiețelului

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net