El este tatăl copilului Ramonei Bădescu! Iubitul româncei este un bancher sicilian


  Bbancherul și omul de afaceri Fabio Cali, iubitul Ramonei Bădescufoto: arhivă personală
Bbancherul și omul de afaceri Fabio Cali, iubitul Ramonei Bădescufoto: arhivă personală

La 52 de ani, Ramona Bădescu este cea mai fericită! Și împlinită! Și pentru că până acum cu toții se întrebau cine este bărbatul din viața ei care i-a adus zâmbetul pe buze, în sfârșit s-a făcut lumină în acest caz! Ramona Bădescu a avut o apariție mult așteptată azi, chiar de Ziua Femeii, în noua emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima TV, la "Exclusiv VIP". Iată cine este iubitul Ramonei Bădescu!

În exclusivitate pentru emisiunea lui Cristi Brancu, Ramona Bădescu a dezvăluit că bărbatul care o face fericită și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani de zile, este un “italiano vero”, mai precis, bancherul și omul de afaceri Fabio Cali, care are origini siciliene. Alături de el, Ramona Bădescu a devenit pentru prima oară mamă. Cuplul are împreună un băiețel minunat, care pe 17 martie împlinește 1 an și 6 luni.


  Fabio Cali, bărbatul care o face fericită pe Ramona Bădescufoto: arhivă personală
Fabio Cali, bărbatul care o face fericită pe Ramona Bădescufoto: arhivă personală

Vedeta are multe în comun cu viitorul ei soț, care este mai mare decât ea cu un an de zile. Fabio Cali (53 de ani) este tot Săgetător, ca și Ramona Bădescu, amândoi fiind zodii de foc. Fiul lor, Ignazio Salvo Cali, își moștenește tatăl cu desăvârșire. Deocamdată, din cauza pandemiei, micuțul Ignazio, nu a putut fi botezat, pentru că părinții lui și-au dorit o ceremonie fastuoasă pentru el. Atât Ramona, cât și viitorul ei soț așteaptă momentul potrivit pentru creștinarea fiului lor! Cel mai probabil imediat după ce în Italia se vor mai așeza lucrurile după pandemie.


  Ramona Bădescu, inel de logodnă prețiosfoto: arhivă personală
Ramona Bădescu, inel de logodnă prețiosfoto: arhivă personală

“Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”

În primul interviu acordat exclusiv pentru Click!, după moartea tatălui său, Ramona Bădescu ne-a mărturisit faptul că fiul ei seamănă extrem de mult cu tatăl său!


  Ramona Bădescu și fiul ei, Ignazio Salvo Califoto: arhivă personală
Ramona Bădescu și fiul ei, Ignazio Salvo Califoto: arhivă personală

“Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper că peste 2-3 luni să poată merge la creșă. Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim. Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, ne-a declarat, la sfârșitul lunii ianuarie, Ramona Bădescu.

Citește și:

INTERVIU Ramona Bădescu: "Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”. Poze rare cu Ignazio și dezvăluiri despre botez

EXCLUSIV Ramona Bădescu, cel mai sincer interviu despre copilul ei. Ce spune despre tatăl băiețelului

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de avere, Niculae Bădălău are aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
cub puya tudor chirilă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu jpg
Oana Ionita profa de balet jpg