EXCLUSIV Ramona Bădescu s-a întors în România după 4 ani: «Facem nunta împreună cu botezul». Care sunt planurile de familie

Ultima actualizare:

    Ramona Bădescu și fiul ei, Ignaziofoto: arhivă personală
Ramona Bădescu și fiul ei, Ignaziofoto: arhivă personală

Ramona Bădescu se află acum la București, împreună cu Ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Click! a stat de vorbă, în exclusivitate, cu vedeta și a aflat că frumoasa mămică a decis să îmbrace rochia de mireasă pentru a-și oficializa relația cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali (53 ani), în ziua în care își va boteza copilul.

Ramona Bădescu a venit în luna august în România, aici unde nu a mai călcat timp de 4 ani, pentru că între timp a devenit mamă și s-a lovit și de restricțiile pandemiei. Vedeta a fost blocată în Italia, la Roma, acolo unde trăiește de 30 de ani.

  • Click!: Ramona, cum e vizita în România, după 4 ani de când nu ai mai fost pe aici?

Ramona Bădescu: După ce am terminat sezonul "Te cunosc de undeva", am plecat în Italia, dar nu m-am gândit că nu mă voi putea întoarce atâta timp în țara mea natală, mai ales că mă întorceam mereu la părinții mei, la Craiova. Am inversat apoi puțin lucrurile și părinții mei au venit să mă vadă mai des în Italia, la Roma, în acești 4 ani în care eu nu am mai fost în țară. Au venit ei la mine și i-am răsfățat acolo, mai ales că a fost momentul în care trăiam primele clipe cu iubitul meu, în noua relație. Apoi am făcut o aniversare de neuitat atunci când eu am schimbat prefixul și am împlinit 50 de ani. Iubitul meu mi-a făcut atunci o surpriză minunată și am sărbătorit cu familia și prietenii mei apropiați, iar după aceste momente neașteptate a venit cel mai neașteptat și dorit moment din viața mea, după Crăciun, după Revelion, vestea că sunt însărcinată. De atunci, viața mi s-a schimbat total și mi-am dedicat-o, în exclusivitate, copilului meu, acestui dar minunat!

  • Ce te-a adus în România?

După atâta timp, chiar dacă nu am rupt niciodată legătura cu România, chiar dacă părinții mei au venit la mine în Italia, chiar dacă am mai fost prezentă în țară prin acțiuni caritabile, când am trimis materiale și măști la Primăria Capitalei, am considerat că este momentul să îi fac un dar băiețelului meu, care împlinește 2 ani în luna septembrie. Mi-am dorit să îi fac cadou o călătorie plină de emoții și senzații noi, să cunoască persoane noi, să experimenteze gusturi noi, precum cele cu care a crescut mama lui, deci, într-un cuvânt, să îi prezint țara în care eu m-am născut, să îl aduc să cunoască originile mamei sale, care, de fapt, sunt și jumătate ale lui.


    Fiul Ramonei Bădescu va împlini 2 ani în luna septembriefoto: arhivă personală
Fiul Ramonei Bădescu va împlini 2 ani în luna septembriefoto: arhivă personală
  • De ce ați venit la București doar tu și Ignazio, fără tatăl lui și iubitul tău, viitorul soț?

Pentru că cineva mai trebuie să mai și muncească în familie! (râde) Noi ne-am permis o vacanță mai lungă.

  • Cât vrei să stai în București? Știu că l-ai înscris pe Ignazio la grădiniță în Italia, acolo unde va merge din septembrie!

L-am înscris la creșă, în Italia. Până acum nu s-a putut asta din cauza pandemiei, a perioadei de Covid. Dar, ca să fiu sinceră, într-un mod egoist, mi-a plăcut să îl am pe Ignazio în fiecare clipă lângă mine și să mă ocup eu de el, chiar dacă am avut și ajutor în Italia, cu două bone, eu am fost lângă el mereu. A trebuit să mă adaptez, să aflu și să mă informez despre ceea ce înseamnă necesitățile unui copil, ce mănâncă etc… Noaptea mă trezeam să văd dacă are nevoie de ceva, dacă e ok, să îi mut capul dintr-o parte în alta ca să se uniformizeze. Eu zic mereu că nu este un moment clar când să faci un copil, dar când îl faci efectiv trebuie să te descurci, fie că ești mamă la 20 de ani sau la 50 de ani, trebuie să înveți ce să faci ca să îți crești copilul! Nu există o vârstă scrisă ca să devii mamă. A fi mamă este o responsabilitate enormă, un lucru dificil dar minunat!

  • Ați tot amânat botezul lui Ignazio! Acum că s-au mai liniștit apele o să îl organizați?

Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!


    Ramona Bădescu și Fabio Cali sunt împreună de 4 anifoto: arhivă personală
Ramona Bădescu și Fabio Cali sunt împreună de 4 anifoto: arhivă personală
  • Te-ai răzgândit în privința locației botezului? Spuneai că ți-ai dori să fie la Vatican.

Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…

  • Cum ești tu acum că mămică, la doi ani după ce l-ai născut pe Ignazio?

Sunt tot timpul în progrese, încerc să mă adaptez, să fiu perfectă chiar dacă se mai întâmplă să mai greșesc, sunt totdeauna în căutare de informații, mereu mă adaptez și îmi schimb rețetele la bucătărie, adaptez rețete noi, mă interesez care sunt vitaminele naturale pe care pot să i le dau prin alimentație, nu combin niciodată carbohidratul cu proteinele, dar cu toată această listă de bune intenții, Ignazio mai mănâncă cu plăcere câte un ardei umplut sau 5 perișoare din ciorbă.

  • Cum te-a cucerit Fabio, viitorul tău soț? Sunteți de 4 ani împreună!

Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon, mai ales că imediat ce ne-am cunoscut în Italia, eu am plecat la Malta pentru un spectacol și apoi la București, unde începeam filmările pentru “Te cunosc de undeva”. El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat. Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană, întotdeauna am avut nevoie de timp.

  • Ce noutăți pregătești pe plan profesional?

Am un proiect pe care o să-l vedeți cât de curând pe canalul meu de Youtube, acolo unde voi povesti și altor mămici despre experiența mea de a deveni mamă la 50 de ani și tot ce presupune acest lucru, sfaturi, idei propuneri de rețete bune și gustoase, îl voi lansa în curând. De asemenea mai am niște propuneri cărora le voi da curs din această toamnă.

Citește și:

EXCLUSIV Ramona Bădescu, cel mai sincer interviu despre copilul ei. Ce spune despre tatăl băiețelului

INTERVIU Ramona Bădescu: "Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”. Poze rare cu Ignazio și dezvăluiri despre botez

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net