Dana Rogoz, mai elegantă ca niciodată! A atras toate privirile la un party

Ultima actualizare:

Dana Rogoz a atras din nou toate privirile la un party. Actriță, vedetă de televiziune, mamă și soție, „Ambramburica” știe în continuare cum să cucerească orice loc unde își face apariția.

Dana Rogoz, apariție sclipitoare la un party
Dana Rogoz, apariție sclipitoare la un party

Simpatica Dana Rogoz ne suprinde de fiecare dată. După ce a ales să-și ia familia și să locuiască într-o rulotă timp de câteva zile în perioda sărbătorilor de Paște, și după ce a întors toate privirile la Premiile Gopo, „Ambramburica” ne-a încântat din nou.

Plină de energie pozitivă și zâmbitoare, așa cum o știm mereu, frumoasa actriță a avut parte miercuri de o ieșire în oraș. Vedeta și-a făcut apariția într-o ținuță superbă la un party unde a fost invitată alături de soțui ei, regizorul Radu Dragomir.

Dana Rogoz, apariție răvășitoare la un party

Îndrăgita actriță a transmis pe contul său de Instagram că s-a revăzut la petrecere cu mulți prieteni actori și regizori. Aceștia n-au fost, cu siguranță, dezamăgiți de modul în care a venit îmbrăcată vedeta. Dana Rogoz a hotărât apoi să-și încânte și fanii, publicând o fotografie cu ținuta plină de rafinament și eleganță.

„Ieri seara, ne-am organizat cu Lia și cu Vlad, și am fugit de acasă. Radu și cu mine am fost invitați la un party la care ne-am revăzut cu mulți prieteni actori și regizori. Îmi era dor de ei, de noi așa, relaxați și veseli”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Nu este prima dată în aceast lună când Dana Rogoz atrage toate privirile. Acum două săptămâni, vedeta a fost prezentă Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat la Teatrul Național. 

Dana Rogoz, o nouă apariție superbă

La cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, Dana Rogoz a ales un outfit decupat în zona decolteului, lăsând la vedere un bust generos. În plus, rochia aleasă a avut și spatele gol.

În vârstă de 36 de ani, vedeta de televiziune are o familie superbă. „Ambramburica” e căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Împreună au doi copii, Lia și Vlad. Aventurile lor sunt mereu inedite, așa cum s-a întâmplat și de Paște, când au ales să locuiască într-o rulotă timp de câteva zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net