INTERVIU Dana Rogoz, despre cele mai grele clipe din viața ei: «Îți trăiești suferința și mergi mai departe»

Ultima actualizare:

Dan Rogoz este o prezență rară la evenimente mondene, dar noi am întâlnit-o la lansarea cărții Andreei Marin. Vedeta vine după o perioadă complicată, pe care a trăit-o în familie.

Dana Rogoz, la lansarea cărții Andreei Marin Sursa: Click!
Dana Rogoz, la lansarea cărții Andreei Marin Sursa: Click!

Dana Rogoz face echipă bună cu soțul, regizorul Radu Dragomir. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 7 ani și jumătate, pe Vlad, dar și o fetiță, în vârstă de un an și nouă luni, pe Lia. Dintr-o altă relație, regizorul Radu Dragomir mai are și un băiat. Așadar, Dana este mamă a doi copii, iar regizorul e tatăl a trei copii. Partenerul Danei Rogoz este mai mare cu 18 ani decât ea.

Vestita Abramburica, din emisiunea pentru copii Abracadabra, ajunge cu greu pe la evenimentele mondene, în ultima vreme. Am surprins-o la lansarea cărții „Nu există nu se poate”, a Andreei Marin, și i-am luat un interviu.

  • Click!: Dana, mereu pe fugă, te așteaptă copiii acasă. Ai avut probleme cu ei în ultima vreme? Ați avut Covid în câte știu...

Da, am bifat tot! Am trecut și prin Covid, varianta Omicron. Până acum, am scăpat de Covid, dar ultima variantă nu am mai ratat-o. Am trecut relativ ușor prin boală și acum suntem bine.

Și-a băgat bonă studentă

  • Cine te ajută cu copiii? Soțul tău sau mama? Te-ai gândit să apelezi la serviciile unei bone?

În mod evident, soțul meu, Radu. El este acum cu copiii, e singur acasă. Mă ajuta și mama, mai ales când era Vlad mai mic. Dar acum, în perioada pandemiei, a fost mai complicat, până nu s-a vaccinat, era într-o catergorie de risc. Am încercat să evitam să ne întâlnim prea des. Tot timpul Vlad era posibil purtător că abia mergea la școală.

Citește și: Dana Rogoz a sărbătorit ziua femeii în sânii goi. Uite-o într-un pictorial de senzație, acoperită cu lalele

Cu mama ne vedeam în anumite contexte și nu a putut să ne mai ajute atât de mult. Alți bunici Lia nu a mai prins, din păcate. Avem și o studentă, la care apelăm din când în când, dar mai rar că trebuie să ne potrivim la program. Altfel, noi doi ne împărțim acest timp cu copiii. Când el are treabă mai multă stau eu cu ei, când știe că eu am ceva de făcut stă el.

„Nu suport lenea!”

  • Care au fost cele mai dificile momente din viața ta, în care ai simțit că ai fi vrut să abandonezi tot?

Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat.

Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi (n.r. Dana Rogoz și-a pierdut tatăl în 2014). În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucurile astea se întâmplă. Nu e ok nici sa te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucurile sunt, pur și simplu, rele.

Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net