Smiley, sărut pătimaș cu Gina Pistol în fața a 5.000 de oameni

Smiley a susținut în această seară primul concert după o perioadă de doi ani în care, din cauza pandemiei de COVID-19, a lipsit de pe scenă. A avut alături mai mulți invitați, însă unul dintre ei a fost cu adevărat special.

Sala Polivalentă a fost epicentrul distracției în seara de 31 mai, căci Smiley a scos „de la naftalină”, după doi ani de pauză, cele mai tari hit-uri și le-a cântat live, pe scenă, în fața a 5.000 de spectatori. „Ne vedem noi” este una dintre piesele pe care artistul le interpretează alături de Delia, care nu i-a putut fi alături. Nicio problemă, însă, căci o persoană specială din viața lui Smiley a urcat cu el pe scenă.

Nu rata: Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

Și cu cine credeți că l-am văzut noi pe Smiley, în timpul piesei? Cu nimeni alta decât Gina Pistol, partenera sa de viață și mama lui Josephine, minunea din viața celor doi. Surpriza mare a fost să aflăm că nu este doar prezentator TV, ci s-ar califica fără probleme și la categoria solist. Da, ați citit bine! Ea a interpretat, alături de Smiley, piesa pe care el a lansat-o acum un an Delia.

Gina Pistol, pe scena Sălii Polivalente împreună cu Smiley

Cei doi s-au simțit extraordinar pe scenă, judecând după faptul că au cântat și au dansat minute în șir. Recitalul a fost încheiat glorios, am putea spune, cu un sărut pătimaș. Chiar dacă sunt destul de discreți, iar momentele în care își arată afecțiunea în public sunt o raritate, Smiley și Gina Pistol parcă încep să se obișnuiască în astfel de situații.

Vezi și: Gina Pistol, momente grele în timp ce era însărcinată: «Au zis că am 0,01 șanse»

După ce ea a apărut în unul dintre videoclipurile solistului, Smiley a aruncat bomba și a mărturisit că partenera lui cântă foarte des, în casă. Iată că mica ei scenă din imobilul în care locuiește alături de artist și fiica lor s-a transformat rapid într-un concert în toată regula, unde 5.000 de priviri au fost ațintite asupra Ginei.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună”

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată”, ne spunea Smiley, în urmă cu un an.

Gina și Smiley se cunosc de ani buni și, în mod (deloc) surprinzător, flacăra iubirii dintre ei s-a aprins tot la un concert de-ale artistului. Sala Palatului este locul în care s-a produs „minunea”, iar cântărețul interpreta piesa „Domnișoară, Domnișoară”, alături de Damian Drăghici. Atunci, Gina Pistol era însoțită de un grup de prieteni.

Primele indicii potrivit cărora ei formează un cuplu au apărut la un alt concert, de la Arenele Romane de data aceasta. Atunci ea stătea deja în primul rând și se comporta ca o fană veritabilă, având în vedere numărul de fotografii pe care i le-a făcut iubitului său, în timp ce cânta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net