Gina Pistol, momente grele în timp ce era însărcinată: «Au zis că am 0,01 șanse»

Ultima actualizare:

Gina Pistol, gazda emisiunii Chefi la cuțite, a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut, în timp ce aceasta a rămas însărcinată. 

Vedeta a devenit mamă în urmă cu un an și două luni, dar niciun doctor nu-i dădea foarte multe șanse, mai mulți medici spunându-i că există posibilitatea să piardă sarcina. 

Gina Pistol avea șanse mici să rămână însărcinată

Aceasta a fost nevoită să stea o perioadă foarte lungă la pat, pentru a se asigura că nu are nicio problemă. Din acest motiv, Gina Pistol nu le-a transmis părinților informații despre sarcina sa. 

Citește și Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

De asemenea, din cauza șanselor mici pe care le avea, medicii i-au recomandat Ginei Pistol să nu care nimic. 

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem. 

Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse să rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt. O lună întreagă am stat doar în pat.

Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult”

Și Smiley a declarat, în mai multe rânduri, că venirea pe lume a fiicei sale, Josephine Ana, este o minune de la Dumnezeu.

Vezi și Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic: «Am plâns în camera ei»

Smiley: «e un dar de la Dumnezeu»

Din cauza șanselor mici pe care cei doi le aveau, cântărețul și partenera sa se bucură de fiecare moment posibil pe care-l au alături de fetița lor. În mod direct, evenimentele prin care cei doi au trecut i-a apropiat și mai mult, cei doi fiind de nedespărțit.

„Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, e un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat.”, a declarat Smiley.

Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu de peste cinci ani de zile. Chiar și așa, cei doi au fost mai mult decât secretoși atunci când a venit vorba de viața lor amoroasă, făcând relația publică abia acum doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net