Smiley și Gina Pistol și-au scos fetița în public! Imagine rară cu micuța Josephine

Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol au oferit fanilor o nouă imagine cu fetița lor. Discreți, așa cum au fost și în startul relației, cei doi au refuzat până acum să ofere prea multe ipostaze cu micuța Josephine. 

Ultimul weekend din această primăvară i-a găsit generoși cu publicul nerăbdător. Tot mai curioși, oamenii tânjeau după o fotografie cu micuța fetiță a lui Smiley și a Ginei Pistol.

Citește și Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic: «Am plâns în camera ei»

La doar câteva ore după finala Românii au Talent, unde Smiley a fost prezentator, frumosul cuplu s-a dus sâmbătă la Opera Comica pentru a vedea un spectacol, iar reprezentanții instituției au o postat o fotografie adorabilă pe pagina de Facebook.

Smiley și Gina Pistol, imagine unicat cu micuța Josephine. Prezentatorul de la Românii au Talent și-a dus fetița la Opera Comică

Gina și Smiley au mers la Operă Comică, alături de Josephine. Foto: Facebook
Gina și Smiley au mers la Operă Comică, alături de Josephine. Foto: Facebook

În imagine, fetița se afla în brațele mamei, în timp ce Smiley îi susținea cu multă grijă căpușorul. Cele două vedete sunt pline de fericire. Din păcate, fanii nu vor fi complet satisfăcuți, deoarece micuța Josephine e destul de ascunsă în fotografie.

Citește și Smiley a filmat scene deocheate cu o colegă de breaslă. Cum a reacționat Gina Pistol

„Astăzi la spectacolul ,,Bubu și Anotimpurile” ne-au vizitat Gina Pistol cu Smiley împreună cu micuța lor Josephine! Vă mulțumim tare mult!”, au scris reprezentanții Operei Române.

Cel mai emoționant moment pentru Smiley. „Am plâns amândoi în camera ei”

Smiley și Gina au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu un an și două luni, atunci când au devenit o familie completă. Recent, juratul de la Vocea României, povestit că fetița „seamănă cu amândoi”. Totodată, artistul a declarat că este „în cel mai bun moment al vieții” de până acum.

„Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa.”, a declarat Smiley, în cadrul unei emisiuni TV.

Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu de peste cinci ani de zile. Cu toate acestea, cei doi au fost mai mult decât secretoși atunci când a venit vorba de viața lor amoroasă, făcând relația publică abia în urmă cu doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net