Gina Pistol se confruntă cu o problemă serioasă: „Mai suferă cineva de sindromul ăsta? Sunt disperată”

Ultima actualizare:

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții micuței Josephine anul trecut, în luna martie. De atunci, viețile li s-au schimbat radical, la fel și prioritățile. După o pauză de aproape un an de la muncă și platoul de filmare, Gina Pistol s-a întors la treabă, însă are o problemă pe care încearcă să o rezolve. 

Gina Pistol nu poate să stea o secundă! Tot timpul își găsește ceva de făcut
Gina Pistol nu poate să stea o secundă! Tot timpul își găsește ceva de făcut

Gina Pistol s-a întors la muncă, la un an de la nașterea fiicei sale, Josephine. Iubita lui Smiley este încântată că și-a reluat activitatea, însă a vorbit fanilor despre o problemă cu care se confruntă și care nu îi dă pace. Gina nu se poate relaxa și își caută de lucru chiar și atunci când este în timpul liber.

Încearcă să rezolve toate lucrurile în timp-record și nu își acordă timp de respiro, chestiune care o epuizează. Cu toate acestea, nu se odihnește și continuă același ritual care o consumă de energie. Asta este relatarea pe care le-a făcut-o fanilor pe contul personal de Instagram.

Citește și: Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în mai puțin de 5 luni 

Gina a întrebat dacă mai există persoane care trec printr-o situație asemănătoare și le-a cerut sfatul. Prezentatoarea a explicat că, încă de mică, bunicul îi oferea întotdeauna mici sarcini în gospodărie și nu o lăsa să zăbovească nici măcar o secundă. Ea crede că odată ajunsă la maturitate nu face nimic altceva decât să continuie obiceiul pe care l-a deprins în copilărie. 

„Sunt disperată să le fac pe toate, mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun, am spălat filtrele la umidificatoare, m-am pus să gătesc, am strâns în urma mea, am filmat ceva, am montat ceva, am băgat deja a doua mașină la spălat, pun hainele la uscat, trebuie să-mi spăl pensulele că luni am filmare. Mai am foarte multe lucruri de făcut și iau o scurtă pauză să mă plâng pe Instagram, pentru că fiica mea nu mă înțelege încă. 

Mai este cineva care suferă de sindromul ăsta? Eu și când sunt în vacanță aspirator n-am, ca să fac curățenie în camera de hotel. Andrei face tot timpul mișto de mine.

Sincer, e epuizant să-ți dai tot timpul de lucru. Eu mă simt vinovată dacă stau și asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, ne punea să facem tot timpul ceva și ca să nu mă certe că stau îmi găseam ceva de făcut. Închid paranteza, mă întorc la treabă", a fost mesajul pe care Gina l-a transmis fanilor. 

Gina Pistol, îngrijorată din cauza schimbărilor prin care trece părul ei 

Tot într-un clip video pe care l-a distribuit pe Instagram, Gina a dezvăluit o altă mică problemă care i se pare foarte bizară. În ultima vreme, părul ei are un miros ciudat, atunci când se spală pe cap, asemănător celui degajat de permanentul pe care obișnuiau să și-l facă multe dintre bunicile noastre.

Vedeta nu știe dacă mirosul se datorează unui dezechilibru hormonal sau este unul dintre simptomele post coronavirus, iar acest lucru îi creează un disconfort. 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții Josephinei în urmă cu un an. Prezentatoarea are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care îi este alături și susține că artistul este un iubit atent și un tată foarte implicat. De altfel, Smiley este cucerit de noul rol de tătic, lucru demonstrat și de melodia pe care a lansat-o în cinstea fiicei sale.

Vezi și: Gina Pistol revine în televiziune! Unde va apărea

Gina Pistol a slăbit spectaculos, în mai puțin de cinci luni

Recent s-a întors pe platoul de filmare, după un an de pauză, iar fanii au observat că prezentatoarea a slăbit spectaculos. Gina și-a propus să slăbească aproximativ cincispreze kilograme și, judecând după cele mai recente poze pe care le-a distribuit, este aproape de obiectivul pe care și l-a setat. După sarcină ajunsese să cântărească aproape 80 de kilograme, iar în prezent ar avea puțin pestee 65, conform propriilor spuse. 

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare", povestea Gina, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net