VIDEO Imagini inedite din culisele Vocea României: «Bârfe, ceva?»

Ultima actualizare:

Vocea României va demara în forță cu sezonul al 10-lea, care va fi difuzat pe PRO TV. Show-ul de talente este așteptat cu sufletul la gură de către public, așa că Smiley a împărtășit fanilor un clip scurt, în care arată care este atmosfera la masa juraților. 

Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (2) Smiley si Theo Rose scaun dublu jpg

Competiția de talente este pe cale să înceapă, iar jurații și mentorii sunt pregătiți să descopere noi artiști pe care să-i îndrume spre o carieră de succes. Filmările la ,,Vocea României" sunt în plină desfășurare, așa că Smiley a prezentat fanilor emisiunii care este atmosfera de la masa juriului. 

Nu rata nici: Smiley i-a decis soarta lui Theo Rose la Vocea României

Artistul le-a surprins pe Theo Rose și pe Irina Rimes angajate într-o discuție ce părea destul de importantă, așa că solistul, mereu pus pe șotii, le-a întrebat. 

,,Bârfe, ceva?"

,,Vorbeam doar de noi, treburi foarte personale", a răspuns Theo Rose. 

Fii la curent și cu: Irina Rimes, despre schimbările de la Vocea României: „Promit să nu mai facem bisericuțe”

«Vocea României» demarează sezonul 10 cu o surpriză în premieră

Vocea României va încânta publicul cu cel de-al 10-lea sezon, iar la masa juraților se vor regăsi nume foarte îndrăgite din muzica românească precum Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și, nou venita, Theo Rose.

Marea surpriză pornește chiar de la masa juraților, căci Smiley va face echipă cu Theo Rose. Acesta înseamnă că amândoi vor fi mentori pentru unul dintre norocoșii concurenți care va reuși să impresioneze cu abilitățile sale. 

Într-un interviu exclusiv pentru Click!, Smiley a declarat că Theo Rose a fost cooptată de Ha Ha Production, casa de producție ce manageriază artiste precum Feli sau Sore. 

Solistul a mai adăugat că Theo Rose s-a făcut apreciat încă din adolescență și chiar a remarcat-o pe când a participat la emsiunea SuperStar. Smiley a avut numai vorbe de laudă la adresa noii sale colege de la masa juraților «Vocea României», mai ales că vor face echipă în această ediție. Smiley e de părere că Theo Rose are o viziune foarte fresh asupra muzcii actuale din România și o consideră o ,,armă secretă".  

,,Cred că e ca o armă secretă pentru mine. Noi avem scaun cu buton comun, facem echipă. Colaborăm cu Theo. Noi am pus ochii pe ea de când era mică. Dar ne bucurăm foarte mult pentru succesul ei și cred că e o voce foarte importantă din noua generație. Mie, după ce am văzut-o la "SuperStar", mi-a plăcut foarte mult. Știe să vorbească, știe să fie pe scenă. Este o prezență solară.

Este o femeie frumoasă, foarte talentată. O voce foarte bună. Am vorbit și cu producătorii când am văzut-o la casting, am căzut de acord că e foarte mișto și am zis "O.K.", să încercăm ceva ce n-am mai încercat până acum.", a declarat Smiley pentru Click!

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net