EXCLUSIV! Vocea României și X Factor se luptă cu un nou show de talente: Selly prezentator și Alina Eremia în juriu

Ultima actualizare:

”One True Singer”, primul reality-show de talente produs de Max Original în România, cu Alina Eremia în juriu și cu Shelly prezentator. Ne așteptăm la un produs de calitate, mai ales că cele două vedete sunt cunoscute pentru implicarea și devotamentul față de proiectele tv.

Alina Eremia este în juriul emisiunii de la HBO Max
Alina Eremia este în juriul emisiunii de la HBO Max

Vocea României și X Factor au concurență, pentru că din 1 aprilie se va difuza oficial, în Romania, pe HBO Max, concursul muzical "One True Singer". Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi sunt cele patru nume care vor ocupa locurile de la pupitrul juriului în căutarea următorului star din industria muzicală.

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, va avea rolul de prezentator în cadrul show-ului, în timp ce Grasu XXL și Olivia Addams, alte două nume importante din industria muzicală, vor avea misiunea de a îndruma concurenții pe drumul lor către marele premiu.

"One True Singer” este primul show de talente produs de Max Original în România, în colaborare cu Global Records. În total, 14 tineri artiști cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani vor parcurge drumul către marele premiu, care va fi acordat câștigătorului și care va consta într-un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.

One True Show este total diferit față de celelalte emisiuni de talente

Artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele, urmând a fi eliminați treptat de către juriu, în funcție de evoluția lor în competiție. „Îmi plac show-urile de talente pentru că îmi oferă posibilitatea să descopăr oameni talentați. Sunt de părere că One True Singer este o super oportunitate pentru cei care sunt la început de drum sau care visează să facă performanță în industria muzicală. Au șansa de a se întâlni cu nume mari, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, de a învăța de la ei și de a-și dezvolta aptitudinile. Abia aștept să înceapă show-ul, pentru ca toți cei de acasă să urmărească noua generație de artiști.”, a declarat Alina Eremia, pentru Click!.

image

„Sunt extrem de încântată să fac parte din acest proiect și profund onorată că sunt unul dintre membrii juriului, alături de acești artiști pe care îi admir. Am fost încântată să cunosc toate aceste noi tinere talente și sunt convinsă că vor cuceri inimile oamenilor care vor urmări de acasă One True Singer. Să-mi adaug propria notă personală și să contribui la formarea următoarei vedete din industria muzicală este, în același timp, un vis devenit realitate și o mare responsabilitate.”, a declarat Bruja, o cântăreață de la noi.

„One True Singer este despre talentele emergente și despre cum să transformi muzicienii aspiranți în vedete strălucitoare. Este un spectacol original, un mix între talent și reality show, în care oamenii vor avea șansa de a asista la formarea unui artist, vor face parte din călătoria lor, din transformarea lor. Sunt foarte fericit că fac parte din acest show în calitate de jurat, deoarece căutarea de noi talente a fost întotdeauna în ADN-ul meu.”, a mărturisit Șerban Cazan, producător muzical.

Selly este noul prezentator al emisiunii de la HBO Max
Selly este noul prezentator al emisiunii de la HBO Max

„Am fost cucerit de conceptul acestui spectacol, pentru că scopul lui nu este doar găsirea unei voci grozave, ci reprezintă întregul pachet: abilități de compoziție, de dans, spectacol pe scenă. Într-un cuvânt: perfecțiunea! Cred că niciun alt show de talente nu a făcut ceea ce facem noi la One True Singer, și anume să expunem talentele la ceea ce înseamnă cu adevărat industria muzicală și la toată munca grea pe care o implică, pentru că până la urmă vrem să prezentăm publicului un artist complet care livrează hit-uri.”, a declarat Alex Cotoi, compozitor, producător și DJ.

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!  

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net