Iubita lui Selly și-a lăsat fanii cu gura căscată. Alături de cine s-a pozat Smaranda Știrbu

Ultima actualizare:

Selly și Smaranda Știrbu au o relație de câțiva ani, formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Recent, iubita lui Selly a postat o imagine pe internet ce a încântat fanii.

iubita lui selly smaranda stirbu jpg

Smaranda Știrbu a postat pe rețelele sociale o poză alături de mama ei, asemănarea dintre cele doua fiind impresionantă. Aceasta a prezentat-o pentru prima oară fanilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Alături de fotografie, tânăra a scris și câteva cuvinte, iubita lui Selly le-a urat tuturor o zi de 8 martie fericită.

image

Poza postată pe rețeaua de socializare arată asemănarea extrem de mare dintre Smaranda Știrbu și mama ei, fanii remarcând imediat acest lucru.

Cum a petrecut 8 martie iubita lui Selly

Selly și-a surprins iubita de dis de dimineață. Vlogger-ul a postat pe rețaua de socializare o imagine cu un trandafir, iar după aceea un superb aranjament floral. Îndrăgostiții și-au încheiat seara cu o cină romantică.

Deși Smaranda Știrbu nu dorește să fie prea des în fața camerelor de filmat, aceasta a jucat recent într-unul dintre filmele partenerului său. 

Smaranda a donat câștigurile

Iubita lui Selly a ales să își doneze câștigul primit pentru rolul din filmul ''Tabăra'' Fundației filantropice Metropolis, patronată de Codin Maticiuc, ce are mai multe proiecte în desfășurare.

Sunt mândră că reușesc să susțin așa cum pot cauza lui Codin și îi încurajez pe toți cei care vor și pot să doneze la *8845. Eu nu sunt actriță, nici influencer, ci mă pregătesc să devin medic și pot să vă spun că sistemul medical din România are nevoie de o reformă, are nevoie de aparatură performantă și are nevoie să le ofere pacienților tratamente la standarde europene. 

Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a juca într-un film, pentru prima dată în viața mea. A fost o experiență uimitoare, echipa a muncit foarte mult să realizeze acest film, o producție care a intrat pe primul loc în Box Office-ul românesc, iar eu mă bucur că pot dona banii câștigați de mine din acest proiect, cauzei lui Codin Maticiuc de a renova Spitalul Fundeni, din bani privați.“, spune Smaranda, conform DCnews.ro.

Smaranda Stirbu este studentă la Facultatea de Medicină Carol Davila din București. Aceasta are o relație cu Selly de mai bine de trei ani, cei doi cunoscându-se de pe băncile școlii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net