Codin Maticiuc, la schimbat de scutece în Los Angeles: „Fetița mea este totul pentru mine”

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc e cu totul alt om de când pe lume a venit fetița lui, Smaranda! Vechiul băiat de oraș a dat șampaniile din cluburi pe scutece! Este expert acum la schimbat bebeluși! De Sărbători, Codin și-a dus fiica, pe micuța Smaranda, în vacanță la Los Angeles.

Codin Maticiuc și fiica lui, Smaranda, pe străzile din Los Angeles Sursa: Facebook
Codin Maticiuc și fiica lui, Smaranda, pe străzile din Los Angeles Sursa: Facebook

"Sunt îndrăgostit de ea!"

Codin Maticiuc a dat viața de oraș pe cea de familist convins de când pe lume a venit fetița lui, Smaranda. Acum băiatul, care nu de mult bătea cluburile de fițe ale Capitalei, s-a cumințit de tot și a devenit expert în schimbat scutece și plimbat copii.

Codin este, pur și simplu, topit după fetița sa, Smaranda. De Sărbători, cei doi au plecat împreună la Los Angeles, în vacanță. Codin i-a arătat micuței de doi anișori frumusețile metropolei americane, de la Venice Beach, la Santa Monica sau străzile din Beverly Hills.

Sunt schimbător de scutece și hăinuțe, mai nou! Fetița mea este totul pentru mine, sunt îndrăgostit de ea”, a declarat Codin Maticiuc, pentru click.ro.

Codin este topit după micuța Smaranda (2 ani) Sursa: Facebook
Codin este topit după micuța Smaranda (2 ani) Sursa: Facebook

Codin Maticiuc s-a schimbat radical în ultimii ani. Fostul băiat de oraș, care învârtea femeile celebre pe degete, s-a cumnțit de când a întâlnit -o pe iubita lui, Ana. Cei doi au împreună o fetiță, pe Smaranda Maticiuc, iar Codin este acum tătic și pentru băiatul iubitei lui.

Cu toate acestea, Codin tot își mai dorește copii.

Am doi copii deja pentru că iubita mea mai avea unul. Cu băiatul ei mă înțeleg extraordinar. E prietenul meu cel mai bun, m-a bătut la FiFA. Îmi mai doresc copii, mi-aș dori să și adopt unul”, a declarat Codin Maticiuc, pentru click.ro.

Codin Maticiuc, poză rară alături de iubita lui, Ana Pandeli  Sursa:Instagram
Codin Maticiuc, poză rară alături de iubita lui, Ana Pandeli Sursa:Instagram

Codin Maticiuc a fost unul dintre cei mai curtați burlaci din showbiz-ul românesc. Fostul crai de Dorobanți și iubita lui Ana Pandeli sunt de câțiva ani împreună și formează o familie extrem de fericită. Cuplul are împreună o fiică, Smaranda, în vârstă de 2 ani.

Ți-ai dat seama deja ca numele tău, Smaranda, este numele bunicii tale. Acum că poți să citești rândurile astea, sigur ai înțeles și de ce îmi doresc atât de mult s-o moștenești încât am forțat un pic ursitoarele în direcția corectă”, a scris actorul în ziua în care fiica lui a împlinit un an, pe Instagram.

Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, mai are un fiu dintr-o fostă relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net