Ce fericit e Codin Maticiuc lângă iubita și fiica lui! Cum s-au distrat cei doi părinți la ziua Smarandei

Ultima actualizare:
Fetiţa lui Codin şi a Anei a împlinit un an şi a avut un tort pe măsură
Fetiţa lui Codin şi a Anei a împlinit un an şi a avut un tort pe măsură

Codin Maticiuc, în vârstă de 39 de ani, a lăsat în urmă viața de noapte și petrecerile stropite din plin cu alcool. Vremurile în care era etichetat drept un crai de Dorobanți au rămas în spatele său, deși uneori mai petrece până în zori și își face de cap, după cum el însuși mărturisește cu sinceritatea caracteristică. Cea care i-a schimbat prioritățile definitiv lui Codin a fost fiica sa, care a venit pe lume în urmă cu un an, pe 5 aprilie. Iată ce familie frumoasă are Codin și cine este femeia care l-a transformat în "băiat de casă".

Codin Maticiuc a scris duminică, 5 aprilie, un mesaj emoționant dedicat fiicei sale, Smaranda care a împlinit un an de viață. În rândurile pline de sensibilitate, Codin recunoaștre că venirea pe lume a micuței Smaranda i-a schimbat sistemul de valori și l-a făcut să înțeleagă care sunt acele aspecte care au un rol esențial în viața lui. Pe pagina personală de Instagram, Codin a încărcat o fotografie în care apare alături de Smaranda și de iubita sa, Ana. Ţinând cont că epidemia de coronavirus care se manifestă în forţă şi în România face imposibilă deplasarea, cei doi părinţi au sărbătorit ziua fiicei lor acasă şi au savurat un tort delicios, plin de culoare, care a fost şi pe placul sărbătoritei. Este greu de crezut că bărbatul care scrie astăzi rânduri impresionante despre familie și se mândrește cu fiica de un anișor este același crai care în urmă cu câțiva ani era cunoscut pentru petrecerile zgmotoase și relațiile de scurtă durată cu bombrele sexy ale showbiz-ului.

Ana Pandeli, femeia care l-a făcut tată pe Codin
Ana Pandeli, femeia care l-a făcut tată pe Codin

Cine este iubita lui Codin

Codin nu a dezvăluit prea multe amănunte despre cea care l-a determinat să renunțe la nopțile albe și să se cumințească. Tânăra caree i-a dăruit lui Codin o fetiță este o femeie superbă, naturală, cu un chip de păpușă și un corp demn de invidiat. Iubita afaceristului se numește Ana, are puțin peste treizeci de ani și este mama unui băiețel, dintr-o relație anterioară pe care Codin îl iubește precum propriul copil. Bruneta are un păr des, lung și un trup tonifiat îndelung la sală, judecând după fotografiile pe care aceasta le-a distribuit vara trecută pe contul personal de Instagram.

Codin Maticiuc deține un rol principal în pelicula Miami Bici
Codin Maticiuc deține un rol principal în pelicula Miami Bici

Codin Maticiuc, autoportret fără rezerve

Atunci când vine vorba despre autocaracterizare, Codin nu se ferește să folosească dure. Cât despre criticile celor din jur,el nu le pune prea mult la suflet și continuă să investească timp și energie în acțiunile care îl fac să se simtă împlinit. Unul dintre proiectele dragi lui a fost și filmul Miami Bici, în care a avut un rol principal.


    Codin Maticiuc deține un rol principal în pelicula Miami Bici
Codin Maticiuc deține un rol principal în pelicula Miami Bici

Întrebat de Click! care ar fi cuvintele folosite pentru a se descrie, Codin a oferit un răspuns rapid. “Un superficial. Mic, gras şi leneş. Deseori am fost criticat că nu sunt potrivit pentru cinematografia românească, iar acelora le spun că probabil nu m-am născut în locul potrivit. Poate mă potrivesc mai bine cu cinematografia de la Hollywood. Sincer, cred că majoritatea vorbesc fără să fi văzut măcar un film cu mine. Le recomand cu căldură «Meda» pentru actorie şi «Bucureşti Non Stop» pentru producţie”, ne-a povestit în exclusivitate Codin Maticiuc, la lansarea filmului Miami Bici. 

Citește și

Imagine emoționantă cu Codin Maticiuc și fetița lui născută în America

Ce nume a ales Codin Maticiuc pentru fetița sa

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net