Codin Maticiuc: "Gagica mea e nebună". Poveste savuroasă despre Ana Pandeli și pasiunea ei riscantă

Ultima actualizare:

    Codin Maticiuc și frumoasa Ana Pandelifoto: Instagram
Codin Maticiuc și frumoasa Ana Pandelifoto: Instagram

Zâna buna bună din viața lui Codin Maticiuc se numește Ana Pandeli. Este bruneta frumoasă și discretă care l-a făcut tătic de fată și care i-a dat Universul peste cap. Codin a dezvăluit detalii incredibile despre iubita lui, o neînfricată a muntelui și o maniacă a sportului. Relatăm, integral, povestea publicată de Codin, pe Facebook.

Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic.Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea. Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, "de plictiseală": 18 minute de plank (sau cum s-o scrie că eu nici de scris nu mă pricep darămite să-l fac). 18 minute încontinuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg.


    Pasiunea ei pentru sport se vede și pe corpul ei sculptatFoto: Instagram
Pasiunea ei pentru sport se vede și pe corpul ei sculptatFoto: Instagram

"Face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja"

În fine, începeți să înțelegeți că am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu că să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună.Cum a terminat ea munții de la noi acum două săptămâni a plecat în Tanzania (Africa) să urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru că e nebună. O să ziceți că ce contează încă o mie de metri. Contează și o să vă dumiriți și voi de îndată.În primul rând trebuie să știți că oficial, declarat, 10 oameni care încearcă să urce acest munte mor în fiecare an. Neoficial, vreo 30. Dați un google, chiar va rog. Clar trebuie să fii nebun să-ți asumi acest risc!

N-a plecat singură, a plecat cu Tea, prietena ei de la radio Zu, care citește știrile în fiecare dimineață și soțul acesteia. Ăia doi cumva mai nebuni decât a mea, căci erau mai puțin pregățiți fizic.Iată cum s-a întâmplat: au plecat împreună cu alți câțiva nebuni de prin lume adunați și câțiva ghizi care îi mai ajutau să care echipament. De ce să care mă întrebați? Pentru că e nebună. Nu, scuze. Pentru că ei au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade Celsius și au ajuns în vârf la -30 de grade.


    Ana Pandeli, pe Kilimanjarofoto: Facebook
Ana Pandeli, pe Kilimanjarofoto: Facebook

Aventura nebună de pe Kilimanjaro 

Urcușul s-a petrecut în 6 zile, cu o medie de 6-8 ore pe zi, până unde ghizii făceau corturile și stabileau un basecamp. Nu se făcea mai mult, pentru că ai nevoie să te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie să iei pastile de rău de înălțime. De la 2000 de metri, Teei și soțului a început să le fie rău și să le curgă sânge din nas. Anei mele nu, așa că ea mai făcea undeva la 5-6 ore pe zi niște trasee adiacente. De ce? Știți deja.Toată șmecheria a ținut-o și pe ea până la 5000 de metri, când s-a făcut ultima bază. Nu va spun că îi era și extrem de frig noaptea în sacul de dormit pe care s-a ambiționat să-l închirieze, ca să "nu arunce cu banii, să facă o economie". De ce? Pentru că sunt eu nebun de data asta și nu i-am impus să-și ia naibii cele mai scumpe echipamente că sunt oricum cât notă mea la Nuba. În fine...


    Ana Pandeli are doi copiiFoto: Instagram
Ana Pandeli are doi copiiFoto: Instagram

"Au ajuns cu greu în vârf, cu degetele degerate"

Ei, de la 5000, cum vă spuneam, a început calvarul până șI pentru nebună mea. Au leșinat toți pe rând de câteva zeci de ori până în vârf și îi trezeau ghizii dacă mai pot sau mai vor să continue. Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe câte alte suferințe fizice. Coborârea urma să fie alte trei zile până jos, cu dormit în corturi. În cât timp a făcut-o însă a mea? În 12 ore, dintr-o bucată, singură, că n-a mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper că ați înțeles deja că femeia e nebună, probabil și-o fi dat seama și ăla.În concluzie vă spun că degeaba am gagică frumoasă, deșteaptă și mamă eroină pentru că e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun, ci și prost dacă o las să plece pe Everest cum plănuiește. Gata!

Citește și:

Codin Maticiuc și misterioasa Ana Pandeli, apariție oficială la Premiile Gopo: "Iubita mea e actriţă"

Cine e femeia care l-a făcut tătic pe Codin Maticiuc. Ana Pandeli este uluitor de sexy după două nașteri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net