Alina Eremia, costum de baie decoltat, în Maldive. Cele mai «fierbinți» imagini cu artista

Ultima actualizare:

Alina Eremia se relaxează în prezent într-o vacanță exotică, plină de peisaje splendide, alături de iubitul ei, Edi Barbu. Iată cum s-a fotografiat în costum de baie!

Alina Eremia se află cu iubitul ei într-o vacanță în Maldive Foto: Instagram
Alina Eremia se află cu iubitul ei într-o vacanță în Maldive Foto: Instagram

Cei doi parteneri se bucură de zile însorite de plajă și plimbări romantice și e posibil să fi mers în locația de vis pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă puțintel mai târziu. Iată imaginile!

Pentru a-și ține și admiratorii la curent, Alina Eremia a publicat mai multe imagini din vacanța în Maldive, iar dacă peisajele din locația superbă îți taie lejer respirația, fanii au primit o porție dublă de uimire, după ce cântăreața s-a pozat într-un costum de baie decoltat. 

Alina Eremia, imagini „fierbinți” din vacanța din Maldive

Alina a optat pentru un costum de baie din două piese, cu șnur în formă de x în talie, care este în actualitate, în nunanță roz pastel. Sutienul piesei vestimentare avea un decolteu adânc, pentru care artista a primit multe laude din partea internauților, dar și comentarii care nu pot fi redate aici, semn că s-a jucat cu imaginația urmăritorilor ei. 

Totuși, vedeta nu mai e de mult „liberă”, fiind într-o relație serioasă de ceva vreme cu Edi Barbu. Cei doi par să se bucure din plin de vacanța pe care și-au luat-o în timp ce în București nu e deloc vreme de făcut plajă.

Alina și Edi și-au oficializat relația încă din 2018, atunci când au apărut și primele imagini cu cei doi. Cel care i-a furat inima artistei este un tânăr corporatist, speculându-se că cei doi formau un cuplu cu mult timp înainte de a-și asuma public acest lucru. Se zvonea că Alina și Edi locuiau deja împreună pe atunci.

Cei doi s-au întâlnit prima data la sala de sport, iar relația lor s-a creat treptat, după ce au ajuns să se vadă tot mai des în cadrul menționat anterior. Cuplului îi place să călătorească împreună, atunci când cântăreața nu are concerte sau filmări. Aceștia dezvăluiau în urmă cu ceva vreme că programul încărcat al Alinei, care mai și diferă de cel al lui Edi, nu le afectează relația, ambii făcând sacrificii pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net