Gina Pistol, marea absentă de la ziua de naștere a lui Smiley! Ce planuri au cei doi

Ultima actualizare:

Simpaticul Smiley a împlinit vârsta de 39 de ani, iar artistul a petrecut într-un cadrul destul de restrâns, avându-i alături doar pe bunul său prieten Pavel Bartoș și pe alți câțiva apropiați din echipa de filmare. Gina Pistol a dezvăluit și ce plannuri au cei doi când Smiley va reveni alături de familie. 

image

Gina Pistol, partenera de viață a lui Smiley, nu a putut fi alături de artist pentru a-l felicita de ziua lui, totuși i-a făcut o urare adorabilă, prin intermediul rețelelor de socializare. Smiley și-a petrecut ziua de naștere în drum spre filmări, fiind ocupat cu noua peliculă «Ramon», în care va juca alături de Pavel Bartoș. 

Ce planuri au totuși Gina Pistol și Smiley pentru când artistul va finaliza proiectele profesionale și va reveni înapoi alături de familie? Gina Pistol a vorbit în această seară la Antena Stars despre cum are de gând să sărbătorească alături de partenerul ei și a dezvăluit că este foarte posibil ca cei doi să-și ia câteva zile libere, departe de agitația platourilor de filmare. Blondina a mai adăugat că se bucură că au revenit la lucru, după o lungă perioda de pandemie. 

''Este la fimări (n.r. Smiley). Are și astăzi și mâine două zile de filmări, și este la muncă. Nu prea am avut timp pentru că el filmează și pentru..., acum filmează și pentru un film. Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar cu siguranță o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci.

N-ar fi o idee rea (n.r. vacanță). Am vrea da. Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizam cumva, pentru că, după ce termină el filmările, o să începem filmările, și tot așa... Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani, care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc.'', a declarat Gina Pistol, în exclusivitate la Antena Stars.

Smiley și Pavel Bartoș un duo savuros: «Ni s-a mai întâmplat să sărbătorim așa»

Ziua de naștere l-a prins pe Smiley la muncă, în compania lui Pavel Bartoș și a regizorului Jesus Delcerro, responsabil pentru producția «Miami Bici». 

Deși pentru majoritatea oamenilor, o astfel de situație nu ar fi tocmai ideală, Smiley își asumă «viața de artist» și a postat pe rețelele de socializare un dialog savuros cu Pavel Bartoș în care amândoi discutau că nu este pentru prima dată când o astfel de ocazie îi prinde pe drumuri.

«Ni s-a mai întâmplat să sărbătorim așa, tot la filmări», a spus Pavel Bartoș.

Așa începe ziua mea, de dimineață. Chiar dis de dimineață, la răsărit, împreună cu domnul Pavel Bartoș. Începem filmările. De fapt, terminăm filmările pentru Ramon filmul. Un pahar cu apă, obiceiuri sănătoase”, a mai adăugat Smiley.

Drept cadou de ziua lui am zis să-I ofer două zile de filmare într-un loc mirific”, i-a răspuns Bartoș. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net