Cum a lansat Smiley o nouă melodie fără să știe. Cântărețul se afla în vacanță

Ultima actualizare:

Smiley a lansat, deși nu știe, un nou hit! “Colecționara” este noua melodie care se va auzi peste tot. Cântărețul este plecat în vacanță și a luat o pauză de la online, însă colegii lui de la HaHaHa Production se ocupă de conturile lui de socializare, așa că au lansat “hit-ul studioului”.

smiley jpg

Smiley se bucură de vacanță, iar colegii lui de la HaHaHa Production au profitat de ocazie,așa că au lansat “Colecționara”, o piesă despre energia magnetică și plină de mister din nopțile de club.

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău.

Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea. Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță.

Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, au declarat colegii lui Smiley.

Rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor, o fostă gimnastă, care a reușit în 2018 să obțină unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent”. La vremea aceea, Cesima își dorea să câștige concursul pentru a putea deschide o școală de dans.

Smiley a plecat în vacanță. „Cum e să stai fără instagram?”

Smiley și Gina Pistol au decis să pună punct pentru câteva zile programului încărcat și să plece într-o vacanță la care au visat mult timp. Nu e prima vacanță pe care cei doi o au avut-o anul acesta, însă este prima fără fetița lor, Josephine. La începutul anului Gina și Smiley au fost în Insulele Maldive, iar în primăvară au fost la Roma.

,,-Cum e să stai fără Instagram?

-Superb

-Acum e în vacanță... Doamne, cu un ochi râd și cu unul plâng. E frumos rău... Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?

-Da, da”, este discuția dintre cei doi îndrăgostiți publicată pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net