„Șeful” Smiley i-a interzis din priviri lui Theo Rose să apese butonul magic de la Vocea României

Smiley și Theo Rose au o sarcină dificilă, la „Vocea României”. Cei doi împart scaunul dublu al juraților, ceea ce îi poate pune în situații conflictuale.

Concurenta a pus-o pe jar pe Irina Rimes

S-a văzut și la cea mai recentă probă a show-ului de la Pro TV, când Theo Rose a fost pe punctul de a apăsa butonul „magic”, care i-ar fi adus pe ambii jurați față în față cu concurenta, Ana Doană. O privire apăsătoare aruncată de Smiley în direcția lui Theo Rose a determinat-o pe artistă să evite apăsarea butonului, în ultimul moment, deși părea decisă.

Nu a fost o problemă, însă, pentru simpatica Irina Rimes, care cu greu a rezistat să stea cu spatele în timp ce Ana Doană cânta piesa „Cine te crezi?”, a lui Feli Donose. Irina Rimes a măsurat-o constant din cap până în picioare pe Ana Doană, de 17 ani.

Citește și: Fiul unei vedete din presă a urcat pe scena de la Vocea României! Irina Rimes s-a topit de drag

Este foarte greu să treci peste interpretarea lui Feli când vine vorba despre această piesă și totuși eu m-am întors. Cred că ai niște calități vocale extraordinare, ești o voce peste care eu nu puteam să sar. Mă bucur că colegii mei nu s-au întors”, și-a încurajat Irina Rimes noua concurentă.

Vezi și: Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca, dar ea era cuplată cu fiul lui Alexandru Arșinel

Tudor Chirilă ar fi vrut, de asemenea, să o aleagă pe Ana Doană în echipa sa, însă artistul a explicat că s-a abținut să apese butonul din cauza noilor reguli impuse din acest sezon al emisiunii de la Pro TV.

Practic, jurații au posibilitatea să aleagă mai mulți concurenți, dar, la un moment dat, sunt obligați să renunțe la un număr destul de mare de membri ai echipelor formate. Din acest motiv, Tudor Chirilă a preferat să fie mai prudent.

Nu rata nici: Theo Rose, poveste de iubire implinită: «Sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl admir»

Ana Doană vine din Craiova, este elevă și are doar 17 ani. Tânăra, pasionată de muzică, este și model în timpul liber. Pe scena de la Vocea României a reușit să întoarcă un singur scaun cu interpretarea piesei „Cine te crezi”, despre care Irina Rimes spune că este destul de grea, însă talentata Ana Doană i-a dovedit contrariul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net